Cât dorm oamenii de succes pe noapte? – gândul
Mon, Jun 25th, 2018

Cât dorm oamenii de succes pe noapte?

În ultimii ani, am tot citit articole conform cărora somnul trebuie să devină o prioritate. Cum somnul, se spune, că este izvorul productivității, am făcut puțină muncă de cercetare și am aflat câte ore dorm pe noapte, cele mai importante persoane de succes.

1. Oprah

În anul 2015, Oprah declara că doarme în jur de 5.5 ore pe noapte, însă mai trage câte un pui de somn și în restul zilei. “Cu cât înaintez în vârstă, cu atât realizez mai mult că vibrația este cea care contează cu adevărat, așa că nu sunt o fană înrăită a somnului” a declarat ea.

2. Bill Gates

“Chiar dacă este amuzant să stai treaz întreaga noapte, pentru a fi creativ am nevoie să dorm șapte ore pe noapte. ” A declarat Bill Gates. Pentru a duce o viață sănătoasă nu sare niciodată peste micul dejun.

3. Karlie Kloss

Programul extrem de încărcat, nu îi permite modelului să petreacă prea mult timp dormind. “Somnul este dependența mea preferată, așa că îmi place să mă răsfăț cu o zi liberă, în care dorm, din când în când. Somnul joacă un rol important în menținerea frumuseții!” a declarat modelul

4. Tom Brady

Atletul în vârstă de 40 de ani, merge devreme la culcare și doarme în jur de 9 ore pe noapte. “Cred că somnul este important, deoarece consum foarte multă energie făcând sport, iar perioada nopții este singura formă prin care o pot redobândi.,” a menționat vedeta

6. Jennifer Aniston

Fiind o persoană care se confruntă cu probleme de somn, Aniston are un adevărat arsenal de metode prin care să poată dormi “Țin telefonul departe de mine, atunci când dorm și meditez înainte să merg la culcare, chiar și 5 minute îmi sunt suficiente. De asemenea, am găsit câteva poziții de yoga, care par să aibă succes în cazul meu.”

7. Miranda Kerr

“Îmi dau telefonul pe mod avion, atunci când merg la culcare și îmi fixez o perioadă de 7 ore de somn. Mi-ar plăcea să pot dormi opt ore, însă nu mi se întâmplă prea des asta, deoarece am prea multe activități zilnice.”

8. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez spune că somnul este arma ei secretă, pentru a se simți bine. A declarat pentru revista Ok că îi place să doarmă opt ore pe noapte “Cred că frumusețea mea ține de somn, apă și un demachiant bun “, a declarat Jenny.

9. Sheryl Sandberg

Pentru un internaut, somnul este o adevărată binecuvântare și spune că nevoia de a dormi a apărut în viața ei mai târziu „Când am devenit mamă, mi-am dat seama cât de necesară este prezența somnului în viața mea. De atunci , ori de câte ori pot dormi cel puțin 7 ore pe noapte, pot spune că a doua zi este foarte bună, pe toate planurile. ”

Deci, după cum putem observa, somnul depinde de activitățile pe care le întreprindem în viața de zi cu zi. Fiecare om are nevoie de un dozaj diferit al numărului de ore de somn, pe noapte. Tu în ce categorie te încadrezi?

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved