Ce cred oamenii despre tine când te văd prima dată, în funcție de zodie – gândul
Wed, Feb 14th, 2018

Ce cred oamenii despre tine când te văd prima dată, în funcție de zodie

Prima întâlnire este, de fiecare dată, foarte importantă. O primă impresie greșită poate să rămână în mintea celuilalt și cu greu poți să o mai modifici. De aceea, femeile, în special, acordă o importanță sporită acestei ocazii de a se face remarcate. De la vestimentație, la coafură și la discurs, totul trebuie să fie ca la carte. 

Totuși, niciodată nu poți să știi ce impresie își fac cei din jur despre tine și cu ce imagine rămân în minte. Cu alte cuvinte, oare ție ce etichetă ți-au pus oamenii?

Descoperă în rândurile de mai în jos ce impresie își fac oamenii despre tine la prima întâlnire, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Prima impresie contează!

Berbec – Oamenii se tem de tine. Ești puternică și atitudinea ta îi intimidează pe cei din jur. Din nefericire, oamenii care se tem de ceva încearcă să înlăture pericolul din viața lor și, astfel, ești predispusă la singurătate!

Taur – Cei din jurul tău sunt tentați să creadă că îi minți. Ai ceva misterios în tine, iar privirea ta îi pune pe gânduri pe apropiați. Asta nu rămâne valabil pentru mult timp, dar prima impresie este foarte greu de schimbat. O să ai ceva de muncit ca prietenii tăi să se înțeleagă că așa este firea ta și nu este nimic în neregulă.

Gemeni – La prima vedere, oamenii o să creadă că ești o fraieră. Cu o asemenea prejudecată o să trăiești tot restul vieții, deși nu este deloc adevărată. Îți ia ceva timp până înveți să te adaptezi într-un colectiv nou, iar cei din compania ta au tendința să te eticheteze ca fiind o persoană introvertită.

Rac – Cei care nu te cunosc bine cred despre tine că ești foarte plictisitoare. Își imaginează că stai acasă toată ziua și te uiți la televizor cu o pungă de floricele în brațe. De fapt, realitatea este că ție îți place să ieși din casă și să te distrezi dar, datorită faptului că nu propui niciodată vreo ieșire în oraș, te condamnă la titulatura de ”boring”.

Leu – Toată lumea crede despre tine că ești uimitoare. Emani o energie pozitivă și ceilalți uită de toate supărările când sunt în preajma ta. Prietenii tăi nu sunt obișnuiți să te vadă supărată sau îngândurată, așa că ar fi bine să îți păstrezi entuziasmul pentru mult timp. Ești o terapie pentru cei din jur!

Fecioară – Oamenii se tem de tine, nu pentru că ai un temperament vulcanic, ca un Berbec, ci pentru că dai impresia că urăști pe toată lumea. Nu ești prea prietenoasă și chiar și cei care ajung să se împrietenească cu tine cred că îi detești uneori și simt nevoie să stea departe de tine.

Balanță – Ești foarte drăguță și oamenii se bucură de compania ta. Ești zâmbăreață și simpatică … pe exterior! Ar fi bine să alegi un comportament care să te reprezinte pentru o lungă perioadă de timp. Apropiații tăi își vor da seama, mai devreme sau mai târziu, de adevărata ta față și o să te excludă din grupul lor.

Scorpion – La prima vedere, oamenii cred despre tine că ești foarte bună la pat. Poate că așa și este sau doar te pricepi foarte bine la cuvinte. Reputația ta este de ”sex bomb” și va fi greu să ți-o schimbi. Mai bine să creadă asta, pentru că următoarea categorie este de criminală în serie.

Săgetător – Prima impresie a oamenilor este că ești cu capul în nori. Te plac foarte mult, dar niciodată nu o să ia în serios ceea ce spui pentru că te gândești mereu la utopii. Săgetătorule, trebuie să ieși din bula ta și să realizezi că mai sunt și alți oameni în încăpere, în afară de prietenii tăi imaginari!

Capricorn – Oamenii cred că  ești o femeie ușuratică. Nu contează de ce, nu contează cine ești, prietenii tăi o să creadă că ești o materialistă. Limbajul tău deocheat și glumele cu tentă sexuală te fac să pari o mică damă de companie. O să se convingă în scurt timp că nu este așa!

Vărsător – Cei din jurul tău spun despre tine că ești rece. Ghici ce? Chiar așa și este. Nu prea empatizezi cu alte persoane și au tendința să creadă că nu îți pasă ceea ce se întâmplă cu ei. Oricum, important este că se întorc la tine după ce își dau seama că ăsta este felul tău de a fi.

Pești – Lași impresia că ești supărată mereu. Nu prea râzi și stai cu nasul în telefon sau într-o carte. Este momentul să îți trăiești viața la maximum și să te bucuri de petreceri, de seri cu fetele și de iubiri nebunești.

sursa www.divahair.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa