Ce mai contează câte neajunsuri are un om, dacă ți-e drag și îl iubești? – gândul
Thu, Nov 8th, 2018

Ce mai contează câte neajunsuri are un om, dacă ți-e drag și îl iubești?

Ne pornim să căutăm fricile, neajunsurile și problemele unui om și-l pierdem la jumătate de drum. Încercăm să aducem partea noastră de viață și de lumină în viața celuilalt și astfel peste un timp spunem că nu-l mai recunoaștem. Și asta nu e dragoste. E încercarea de a deprinde pe cineva, de a învăța și de a corecta. Iar în dragoste iubești până și neajunsurile. Cert e că dacă iubirea e reciprocă, celălalt va face tot posibilul să înlăture acele neajunsuri. Totul se leagă, nu-i așa?

Dacă am iubi doar oameni perfecți, probabil nu am reuși să iubim pe nimeni. Și nici pe noi nu am reuși să ne apreciem. Până la urmă, dragostea adevărată și necondiționată este cea care găsește perfecțiune în imperfecțiunea celuilalt. Atunci când îl găsești atrăgător chiar dacă e neîndemânatic, atunci când o placi, cu toate deprinderile ei stângace, atunci când iubești indiferent de orice, abia atunci poți spune că simți pentru cineva ceva.

Mofturile și plăcerile de moment sunt inferioare în fața dragostei. Ne apropiem de cineva mai mult decât o facem cu restul lumii anume pentru că îl credem altfel. Atunci nu ne pasă de imperfecțiuni sau neajunsuri. Atunci dorim să extindem la veșnicie un moment de gingășie, de fericire, de dragoste. Atunci simțim o îmbrățișare sau un sărut, și nu un gest nepotrivit. Ne place atât de mult să criticăm, să vedem defecte, dar și mai mult ne place să iubim cu adevărat, nu-i așa?

sursa devorbacutine.eu  Foto: tapmusic.ir

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved