Ce spune floarea lunii în care te-ai născut despre personalitatea ta – gândul
Wed, Jan 3rd, 2018

Ce spune floarea lunii în care te-ai născut despre personalitatea ta

Floarea specifică lunii în care cineva se naşte poate prezice multe despre personalitatea unui om. Descoperă mai multe despre tine!

Ianuarie-Garoafa

Această floare simbolizează dragostea, farmecul şi unicitatea. Eşti o persoană autentică şi cu picioarele pe pământ. Eşti loial şi ai o dragoste pentru prieteni şi familia ta de neegalat.

Februarie-Violeta

Aceste flori violete au luat amploare în Era Victoriană şi au fost asociate cu modestia şi inocenţa. Eşti o persoană foarte inteligentă şi discretă, şi de asemenea un pic visătoare. Ai nevoie de timp ca să te apropii de oameni, dar când o faci, eşti extrem de loial.

Martie-Narcisa

Această floare spune multe poveşti, dar toate dintre ele se concentrează pe noroc. În Țara Galilor, se spune că dacă culegi prima narcisă înflorită vei avea noroc un an. Tu trebuie să ai o viaţă liniştită şi fericită. Eşti o persoană extrem de creativă şi amabilă cu toată lumea.

Aprilie-Margareta

Este un simbol al purităţii şi castităţii. Dincolo de inocenţă, margareta este de asemenea un indicator al secretului. Este o floare de zi, ea se închide noaptea şi îşi dezvăluie uimitorul centru de un galben strălucitor doar când soarele răsare din nou.

Eşti o persoană norocoasă şi ai tendinţa ca şi floarea lunii tale, să lumineze ziua altora doar fiind tu!

Mai-Mărgăritarul

Când mărgăritarul înfloreşte, se spune că se reîntoarce fericirea. Petalele mici în formă de clopot semnifică umilinţă şi gingăşie, dar nu te lăsa păcălit, floarea poate fi foarte otrăvitoare. Eşti orice altceva, numai o persoană toxică nu. Eşti foarte practică şi ştii să gestionezi o situaţie dificilă. Prietenii tăi cred că eşti cea mai dulce persoană din lume!

Iunie-Trandafirul

Deşi trandafirii simbolizează dragostea şi pasiunea, ei diferă ca simbolistică în funcţie de culoarea lor: roşu-pasiune, alb-castitate, portocaliu-dorinţă, mov-dragoste la prima vedere. Desigur, cu o istorie atât de vastă de romantism, trandafirii reprezintă şi confidenţialitate. Evident, tu eşti un romantic incurabil. Te integrezi uşor între oameni şi te poţi adapta cu aceeaşi uşurinţă şi la situaţii noi sau dificile.

Iulie-Nemţişor/Delphinium

Derivat din cuvântul grecesc dolphin, delfin, forma conică a acestei flori este adesea asemănată cu nasul acestei creaturi acvatice. Această floare este asociată cu deschiderea şi pozitivitatea, pentru că delfinul simbolizează orizonturi largi şi vremuri mai bune. Tu eşti o persoană amuzantă, iar farmecul şi simţul umorului cu care eşti înzestrat fac oamenii să se simtă bineveniţi şi apreciaţi. De asemenea, pui mare preţ pe familie.

August-Gladiola

Denumirea îi vine de la cuvântul latin care înseamnă sabie şi are aceeaşi rădăcină ca şi cuvântul gladiator. Gladiolele au fost purtate de războinicii greci în luptă pentru a-i proteja de rău şi de moarte. Prin urmare, aceste flori sunt asociate cu forţa şi integritatea. Tu eşti o persoană foarte inteligentă care face tot ce poate pentru a reuşi ce şi-a propus. Tinzi să ocupi o poziţie de conducere la locul de muncă.

Septembrie-Ochiul boului/Aster

O pildă grecească spune că această floare a fost creată de zeiţa Astraea care a plâns atunci când a văzut prea puţine stele pe cer. Astfel, lacrimile ei s-au transformat în flori în formă de stea. Victorienii, însă, asociază această floare cu rafinamentul şi răbdarea, iar soiurile purpurii care sunt cele mai comune sunt asociate cu înţelepciunea şi regalitatea. Tu eşti o persoană perfecţionistă şi nu ar trebui să fie o surpriză pentru tine.

Nevoia ta de a avea totul perfect este ceea ce te face, de asemenea, un pic prea sensibilă. Dar nu e nimic rău în asta, ci din contră, această trăsătură de face să comunici excepţional.

Octombrie- Gălbenele

Culoarea galbenă portocalie a acestei flori îşi păstrează intensitatea şi strălucirea toată toamna, ca şi cum ar fi razele soarelui de vară. Este cunoscută pentru proprietăţile sale antiseptice, antiinflamatorii, antibacteriene şi antifungice şi este utilizată pentru prevenirea şi vindecarea infecţiilor. Persoanele născute în octombrie sunt calde, prietenoase şi petrecăreţe. De asemenea, depun eforturi pentru a avea o viaţă paşnică şi armonioasă.

Noiembrie-Crizantema

Japonezii consideră această floare un simbol al perfecţiunii. Desfăşurarea ordonată a petalelor l-a inspirat pe Confucius atât de mult încât a recomandat aceste flori ca obicet de meditaţie. Tu eşti o persoană cinstită, bună şi plină de compasiune. Îţi faci prieteni uşor şi te faci plăcut de cei din jurul tău.

Decembrie-Ilicele

Se spune că reprezintă fericirea, dar de asemenea şi apărarea şi protecţia, fructele sale otrăvitoare prtejând restul plantei. Legenda spune că această floare protejează de tunete, fulgere şi vrăjitorie. Eşti o persoană care ţine la ordine şi igienă şi care poate fi adesea găsită rearanjând lucrurile din casa prietenilor pentru a o face mai confortabilă. Poţi deveni, de asemenea, un pic defensiv atunci când cineva critică modul în care faci ceva.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved