Ce trebuie să știe toate femeile despre bărbații însurați care înșală – gândul
Fri, Jan 25th, 2019

Ce trebuie să știe toate femeile despre bărbații însurați care înșală

Înainte nu înțelegeam niciodată trădarea. Nu puteam să o motivez cumva, până nu s-a întâmplat cu mine. Până nu am fost femeia care s-a culcat cu un bărbat însurat.

A fost o experiență complicată, eram 100% responsabilă pentru acțiunile mele și am ieșit din relație cu o altă percepție. Am înțeles că multe femei deștepte și bune au fost implicate în trădarea cuiva.

Nu de fiecare dată era vorba de o scorpie care dorea să fure bărbatul însurat. De multe ori era vorba de o femeie cu emoții care se îndrăgostea de un bărbat, specialist în manipulare și minciună.

Există modalități subtile prin care bărbații însurați pot cuceri și manipula o femeie deșteaptă.

La început ei au un comportament foarte prietenos, galant, care nu presupune nimic. Ei pot începe discuții simple, ba chiar pot să vorbească despre soțiile și copiile lor ca niște familiști convinși. Fiind femeie singură sau într-o relație, nu remarci nimic deosebit la aceste discuții.

De multe ori asemenea discuții au loc la serviciu, dar se întâmplă și în situații diferite.

De obicei marea parte a bărbaților care înșală încep să lucreze cu jertfa, complimentând-o, oferindu-i sprijin, ba chiar cumpărându-i cadouri. În rezultat ei primesc numărul tău de telefon, te găsesc pe rețelele de socializare și se folosesc de toate modalitățile pentru a comunica cu tine.

În mare parte, acestor bărbați le este indiferent dacă ești căsătorită sau nu. Sunt și din ăștia care vor să controleze în totalitate o femeie, de aia aleg pe cele singure.

Cel mai important semnal de alarmă – este când bărbatul căsătorit începe să se plângă pe căsnicia lui. Îți pare că sunt gata să se despartă, la cât de proastă e situația. Parțial e o minciună. Un bărbat căsătorit minte despre situația din familia lui, pentru că are un scop.

Îți spune că doarme cu soția în paturi diferite, că sunt împreună de dragul copiilor. De cele mai multe ori te minte. El nu vrea să se despartă, el doarme cu soția și chiar fac dragoste.

Din păcate, imediat cum femeia cade în plasă și se culcă cu acel bărbat, ea se îndrăgostește de el. Ea crede aproape în fiecare minciună de-a lui.

Țineți minte, bărbații care înșală nu au de gând să-și părăsească soțiile. Ei vor să primească totul și imediat – din contul tău.

E foarte delicat subiectul, de aia atunci când vrei să critici o amantă gândește-te bine. La fel, când vrei să te complici cu un bărbat căsătorit – gândește-te bine. Cel mai bine, dacă simți că se dă la tine, fugi cât mai departe.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved