Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta – gândul
Fri, Aug 7th, 2020

Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta

August aduce noi provocări pentru fiecare semn zodiacal. Și așa cum se întâmplă de obicei în viață, lucrurile sunt împărțite: pentru unele zodii august e o lună favorabila, pentru altele situația nu este fastă.

Altadata o luna in care in general eram lipsiti de griji, august arata diferit in 2020. In plina pandemie, ne putem astepta la multe situatii neprevazute. Thought Catalog dezvaluie la ce trebuie sa se astepte fiecare zodie in aceasta luna.

Berbec

Nu poti controla pe nimeni, ci doar pe tine. Le poti spune altora parerea ta si le poti explica niste lucruri, dar, la sfarsitul zilei, decizia le apartine. N-ai nicio putere asupra lor – obisnuieste-te cu asta!

Taur

Te dezvolti de la an la an. Infloresti incetul cu incetul, iar asta se va intampla de-a lungul intregii tale vieti.

Asa ca nu trebuie sa te simti o impostoare daca ideile si asteptarile tale s-au schimbat cu timpul. E ceva normal.

Gemeni

Daca nu reusesti sa te relaxezi si simti ca nu poti sa te bucuri de fiecare clipa, nu esti singura. E greu sa-ti limpezesti mintea. E greu sa te convingi singura ca meriti o pauza, dar e in regula sa te odihnesti. Meriti sa-ti tragi putin sufletul.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa