Cea mai bună zodie în iubire. Oferă tot și nu cere nimic! – gândul
Mon, Jan 29th, 2018

Cea mai bună zodie în iubire. Oferă tot și nu cere nimic!

Într-o relație, fiecare dintre parteneri se așteaptă să primească din partea jumătății sale același respect și aceeași atenție, dar și o cantitate egală de iubire. Acest lucru se întâmplă pentru că devenim egoiști în dragoste și nu înțelegem că fiecare are propriul mod de a iubi.

Cea mai bună zodie în iubire nu face parte din această categorie. Aceasta oferă tot partenerului său și nu cere nimic în schimb. Pentru ea, a da este mai important decât a primi și din acest motiv este în stare să facă orice pentru persoana iubită. De la mici gesturi de afecțiune până la bunuri materiale și diferite sacrificii, această nativă nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de satisfacerea jumătății sale.

Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Iată care este cea mai bună zodie în iubire!

Când vine vorba de dragoste, femeia Săgetător știe exact cum să își cucerească partenerul, dar și cum să mențină aprinsă flacăra pasiunii. Atunci când știe cine este bărbatul pe care îl vrea în viața sa pentru totdeauna, își adună toată energia pentru a-l cuceri cu orice preț.

Deoarece este o fire aventuroasă, curiozitatea o va determina să experimenteze orice latură a unei relații de cuplu. Pofta ei de viață este contagioasă și te face să te simți energic și optimist în orice moment al zilei. Mereu va fi cea care va plănui vacanțele, dar și escapadele romantice. Întotdeauna este deschisă provocărilor, dar și aventurilor.

Femeia Săgetător poate fi extrem de intensă și atentă cu perechea sa, plănuind mereu mici surprize pentru cel drag, iar acest lucru se datorează caracterului frumos pe care îl are. Are planuri mari de viitor și nu ezită să discute deschis despre acestea. Tocmai această atitudine te face să te gândești la faptul că vă potriviți de minune și că puteți să munciți cot la cot pentru un viitor împreună.

Această nativă este foarte ambițioasă și obține tot ce își propune. Fiind un semn de foc, femeia Săgetător pune accentul pe educație și îi place să aibă un partener sofisticat și inteligent. A iubi o astfel de femeie este o experiență pe care orice bărbat ar trebui să o trăiască.

Deși îi este greu să se așeze la casa ei, femeia Săgetător poate face pasul cel mare doar atunci când are încredere totală în partenerul său, moment în care își va pune sufletul pe tavă și nu va aștepta nimic în schimb.

Totuși această atitudine îi poate aduce și multe suferințe. Încrederea oarbă într-o persoană și dragostea necondiționată o fac să își irosească energia și sentimentele pe persoane care nu o merită. Din acest motiv, iese cu inima frântă din multe relații.

Femeia Săgetător, deși este cea mai bună zodie în iubire, trebuie să învețe să fie mai selectivă în privința partenerilor. Doar așa va putea găsi un bărbat care să o aprecieze pentru nenumăratele sale calități.

Surse www.divahair.ro foto: Unsplash

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa