Cea mai tare femeie din zodiac. Toate vor sa fie ca ea – gândul
Mon, Feb 5th, 2018

Cea mai tare femeie din zodiac. Toate vor sa fie ca ea

Are un curaj nebun, reuseste tot ce isi propune si ajunge intotdeauna sus. Nu e cea mai iubita femeie din zodiac tocmai pentru ca este perfectionista peste masura, dar cu toate acestea are toata lumea la picioare. Pentru ca stie sa se impuna si sa ii faca pe toti sa actioneze asa cum vrea ea.

Aceasta super-femeie, considerata originala zodiacului, e nativa Fecioara. Una dintre calitatile sale de baza este capacitatea ei de a duce la bun sfarsit pana si cele mai grele provocari care i se ofera. Ea e persoana mereu gata sa ia taurul de coarne si sa gaseasca solutii pentru orice impas, pentru orice problema. Si e consecventa in actiuni.

Analizeaza fiecare lucru in detaliu, nu se pripeste niciodata, nu actioneaza dupa instinct sau la primul impuls. Dincolo de asta are si puterea de a citi oamenii foarte usor si corect, de a le vedea adevaratele intentii si de a anticipa urmatoarele miscari. Toate acestea sunt consecinta inteligentei cu care a fost harazita de astre, dar si a ambitiei sale nemasurate.

Si cand spunem despre ea ca e cea mai tare femeie din zodiac ne referim inclusiv la faptul ca e capabila sa sufere mult fara ca nimeni sa isi dea seama, sa primeasca loviturile vietii si totusi sa ramana demna, neclintita, si chiar sa ramana un sprijin pentru ceilalti chiar cu ultimele puteri. Isi pastreaza sangele rece pentru a putea lua cele mai bune decizii.

Indarjirea sa, perfectionismul sau enerveaza probabil multa lume. Cu toate acestea, nu poti sa nu o apreciezi, sa nu ii admiri determinarea si forta fizica si mentala.

sursa horoscop.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa