Cei mai buni tati ai zodiacului. Esti si tu in top? – gândul
Sun, Jan 7th, 2018

Cei mai buni tati ai zodiacului. Esti si tu in top?

Stiai ca zodia in care te-ai nascut poate influenta modul in care iti cresti copiii. Afla care sunt cei mai buni tati ai zodiacului.

Berbec

Tatii Berbec isi doresc ca cei mici sa aiba ce n-au avut ei. Pentru tatii Berbec, copiii trebuie sa reuseasca in tot ce fac.

Taur

Tatii Taur sunt foarte calmi si relaxati. Ei nu isi forteaza copiii sa fie elite, insa ii incurajeaza la fiecare pas. Tatii Taur sunt generosi si responsabili si foarte amuzanti. Cand e vorba de disciplina sunt foarte stricti.

Gemeni

Tatii Gemeni sunt absorbiti de munca lor si rezerva destul de putin timp copiilor. Insa cand o fac se distreaza de minune. Foarte comunicativi, tatii Gemeni vor spune povesti in continuu, fara sa oboseasca.

Rac

Tatii Raci sunt declarati cei mai buni ai zodiacului. Ei nu se dau in laturi de la treburile casnice. Desi pot fi foarte mofturosi, cu copiii lor e alta poveste.

Leu

Leii sunt tati foarte stricti si pretentiosi, insa vor face tot ce le sta in putere pentru a asigura familiei un trai excelent. Tatii Lei sunt foarte protectori si nu vor insela niciodata increderea copiilor lor.

Fecioara

Tatii Fecioara nu-si dezvaluie iubirea fata de copii prin vorbe, ci prin fapte. Ei petrec mult timp impreuna cu copiii lor, aratandu-le afectiune. Perfectionisti din fire, tatii Fecioara vor ca urmasii lor sa fie cei mai buni in toate.

Balanta

Tatii Balanta au un inalt spirit al dreptatii si sunt intransigenti cand vine vorba de pedepse. Totusi, isi iubesc copiii si sunt foarte mandri de ei.

Scorpion

Tatii Scorpioni sunt puternici si stricti in ceea ce priveste disciplina. Insa vor sa fie tot timpul aproape de copiii lor si sa-i sprijine.

Sagetator

Tatii Sagetatori sunt foarte copilarosi si se pun tot timpul la mintea celor mici. Desi nu se joaca cu ei cand sunt bebelusi, recupereaza cand mai cresc.

Capricorn

Tatii Capricorni sunt traditionalisti si vor ca propriii copii sa fie foarte cuminti. Exagereaza cand vine vorba de disciplina, dar recompenseaza de fiecare data comportamentul corespunzator.

Varsator

Varsatorii sunt si ei incadrati in randul celor mai buni tati. Cand sunt copiii mici, abia asteapta sa mai creasca pentru a se distra impreuna. Tatii Varsatori vor ca sa aiba ei tot timpul ultimul cuvant.

Pesti

Tatii Pesti sunt tacuti si isi incurajeaza copiii sa isi faca prieteni. Ei sunt foarte atasati de copiii lor si le arata tot timpul ceea ce simt.

Sursa: theasianparent.com sfatulparintilor.ro foto Pinterest

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa