Cel mai bun serial Netflix pe care nu l-ai văzut – The End of the F**king World, are 100% pe Rotten Tomatoes – gândul
Fri, Jan 12th, 2018

Cel mai bun serial Netflix pe care nu l-ai văzut – The End of the F**king World, are 100% pe Rotten Tomatoes

După Stranger Things, The Sinner sau Dark, Netflix are un alt serial pe țeavă care a rupt, fiind numit „cel mai addictive serial Netflix”. De asemenea, pe Rotten Tomatoes a reușit un scor de 100%, ceea ce nu-i puțin lucru, iar pe IMDB are o notă de 8,5 și este foarte posibil ca aceasta să crească și mai mult.

Serialul a avut premiera în luna octombrie pe postul Channel 4 în Marea Britanie, dar acum poate fi văzut în toată lumea, grație Netflix. Se numește The End of the F***ing World și trailerul te va convinge imediat care o să fie următorul serial la care vei face binging.

The End of the F***ing World este ecranizarea unor benzi desenate și e o comedie neagră destul de șocantă și foarte in your face.

Scurt sinopsis:

James (Alex Lawther) e un puști de 17 ani care crede că este psihopat și omoară animale ca hobby, iar acum se gândește serios să treacă la următorul nivel: să omoare un om. Alyssa (Jessica Barden) este o puștoaică care e colegă de liceu cu James și vede în acesta o șansă de a scăpa de de viața traumatizantă de acasă. Alyssa îi propune lui James să fugă împreună în lume, iar James acceptă, pentru că vede în ea candidatul ideal pentru prima sa crimă.

Da, sună mai mult a film horror, dar este o comedie ce care te va prinde repede și de care vei scăpa greu. Oricum, dozele sunt mici – 8 episoade de câte 22 de minute, dar sfârșitul nu se anunță deloc a fi unul happy – titlul spune tot…

Însă mai bine dă play la trailer, ca să știi la ce nou serial o să te uiți începând cu seara asta:

sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved