Cele mai înțelepte sfaturi de la bătrânica ce are în spate o căsnicie de 65 ani! – gândul
Fri, Jan 25th, 2019

Cele mai înțelepte sfaturi de la bătrânica ce are în spate o căsnicie de 65 ani!

După discuțiile fără sfârșit cu prietenele mele despre relații, am decis să vorbesc despre asta și cu bunica. Ceea ce a avut de zis m-a atins până la cele mai mici detalii. Ea are în spate o căsnicie de 65 de ani.

1. Niciodată nu rămâne împreună cu un bărbat ce nu te apreciază

Care e sensul să fii cu cineva care nu -ți acordă timp și atenție? Există milioane de alți bărbați gata să te facă să te simți specială.

2. E extrem de important să asculți

Femeile vorbesc cam 80% din timp, pe când bărbații doar 20%. Cu toate astea, ele chiar doresc să fie auzite.

3. Lucrați la distanță

Scrie-i o scrisoare de dragoste sau un simplu mesaj în timp ce ești la serviciu. Acest lucru vă va fortifica relația.

4. Vei avea nevoie de multă răbdare

În lumea contemporană, relațiile de o noapte sunt un fenomen obișnuit. Lucru de neauzit pe timpurile buneilor noștri. Uneori chiar și într-o relație de durată tindem să cedăm senzațiilor trupești.

Dacă îți dorești ceva mai serios trebuie să ai răbdare și să indici acest lucru partenerului.

5. Trebuie să vă iubiți indiferent de situație

Iubirea nu presunpune mereu fluturași și flori, zâmbete și zile cu soare. Uneori, în cale apar momente extrem de dificile. E important ca și în astfel de circumstanțe să rămâneți un tot întreg și să vă fiți alături.

6. E esențial să formați o echipă

Relația presupune ca ambii parteneri să fie activi în păstrarea unei legături trainice în cuplu. Chiar dacă un partener va depune 110% de efort acest lucru nu va conta atât timp cât celălalt este dezinteresat.

7. Fii alături de el

Trebuie să fii de partea iubitului tău indiferent de circumstanțe. Trebuie să creezi o armonie în cuplu: atât fizică, cât și emoțională în cuplu.

Partenerul tău va simți afecțiunea din partea ta, întrucât este extrem de plăcut să te simți iubit.

8. Susțineți-vă reciproc

Trebuie să crezi și să fii sigură într-un viitor comun, ca și partenerul. Trebuie să împărțiți aceleași dorințe și ambiții. Puteți începe cu un hobby comun, apoi iubirea va fi cea care va crea legătura.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved