Cum să iubești cu adevărat o femeie – gândul
Sat, Jul 28th, 2018

Cum să iubești cu adevărat o femeie

Cum să iubești o femeie – Femeile sunt mai exigente, dar dacă ajungi să le cunoști cu adevărat vei vedea că bazele iubirii sunt simple, atunci când vine vorba de o dragoste curată.

Dacă încă nu ți-ai dat seama cum ar trebui să iubești cu adevărat o femeie, sfaturile de mai jos, te-ar putea ajuta!

1. Fii de acord cu rolurile sale sociale

Femeile sunt complexe, sunt copii veșnici, sunt fermecătoare, au roluri sociale. Conflictele într-un cuplu apar din cauza faptului că bărbatul așteaptă întotdeauna ca femeia să spele, să calce, să facă mâncare și, în principal orice muncă în casă. Dacă vei înțelege că și ea are roluri sociale, asemeni ție, o vei iubi altfel. Femeia zilelor noastre nu mai stă la cratiță, ea este în competiție directă cu orice bărbat care ocupă o funcție în conducere.

2. Oferă o soluție

Vorbim despre situațiile în care femeia nu știe ce să decidă, ea așteaptă ca tu, ca bărbat să ai mai multe opțiuni dintre care să o alegi pe cea mai bună. Să vedem două exemple de dialoguri, într-un cuplu.

Dialogul neplăcut:

– Dragă, hai să mergem undeva să luăm cina, dar nu știu unde.(spune ea, așteptând o propunere)

-Comandăm ceva de mâncare și stăm acasă, dacă nu ești hotărâtă.

Dialog plăcut:

– Dragă, hai să mergem undeva să luăm cina, dar nu știu unde.

– Haide, tocmai am văzut un nou restaurant cu o bucătărie extraordinară, de proveniență chinezească.

3. Repară lucrurile prin casă

Pentru o femeie este magic cum partenerul reușește să bată cuie, fără să se lovească sau să repare cafetiera pentru a-și bea din nou licoarea magică. Orice femeie care vede că ai abilități de „inginer” se va îndrăgosti de tine iremediabil.

4. Afișează o sensibilitate proactivă

Sensibilitatea proactivă implică acționarea într-un mod anticipativ. Adică, trebuie să cunoști foarte bine femeia de lângă tine și să știi ce vrea și când vrea. Știu că este destul de dificil, la început, însă trebuie doar să o studiezi, în rutina ei zilnică. Poate că îi place să primească flori fără vreun motiv sau, poate că adoră să îi prepare cineva cafeaua dimineața și să o lase în pace jumătate de oră. Toate astea o vor face să se îndrăgostească de tine.

5. Vezi ce nu îi place să faci

Femeilor nu le place să vadă că bărbații de lângă au încă mentalitate de copii. Marea majoritate a femeilor preferă bărbații în adevăratul sens al cuvântului, care să nu se ascundă după fusta mamei și nici al soțiilor. Poartă o discuție deschisă cu partenera ta și află ce îi place sau nu, cu adevărat!

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved