Cum ți se va schimba viața amoroasă în 2018, în funcție de zodia ta – gândul
Mon, Jan 1st, 2018

Cum ți se va schimba viața amoroasă în 2018, în funcție de zodia ta

Pregătește-te pentru schimbări majore!

”New year, new me” este fraza de pe buzele tuturor în perioada asta a anului. Noul început aduce cu sine o serie întreagă de schimbări și noi experiențe, așa că nu putem decât să ne motivăm ca vom deveni din ce în ce mai buni în tot ceea ce facem!

Cu toate astea, nu e neapărat nevoie să ne reinventăm în fiecare an pe 1 ianuarie. Putem să învățam din greșeli și să facem o listă cu lucrurile pe care credem că ar fi bine să le schimbăm la noi. Poate vrei să ai mai multă răbdare sau să devii un ascultător mai bun. Orice ar fi, suntem siguri că venirea unui nou început te va motiva să lucrezi la tine!

Cum dragostea face parte din viața noastră de zi cu zi, suntem siguri că esti curioasă cum se va schimba viața ta amoroasă în următorul an. Astrele, desigur, au câteva răspunsuri care sigur te vor ajuta!

Berbec

2018 va fi un an plin de romantism – fie că îți vei găsi o singură relație semnificativă sau că vei prefera să experimentezi cu mai multe persoane, noul an va fi perioada în care nu vei mai fi dezamăgită de nimeni. Ai învățat să ceri exact ceea ce îți dorești și să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți!

Taur

Nevoia ta de independență și spațiu va fi din ce în ce mai pregnantă. Ești o persoană încăpățânată, dar va trebui să găsești o cale de compromis și să lași oamenii care te iubesc să îți fie alături. Aici poate fi vorba de prieteni sau de parteneri, dar ideea principală este aceea ca tu să înțelegi că trebuie să mai lași și de la tine pentru a te putea bucura de dragostea și suportul celor din jur!

Gemeni

În 2018 îți vei găsi dragostea vieții – și aceea ești chiar tu. Urăști să fii singură, pentru că atunci te simți vulnerabilă, motiv pentru care anul 2017 a fost o perioadă în care ai căutat soluții temporare pentru a-ți crește încrederea în sine. Ei bine, nu vei mai căuta dragostea în toate locurile greșite de acum înainte pentru că ai învățat cea mai de preț lecție – să te iubești pe tine! Așă că pregătește-te: 2018 nu va anul în care vei găsi marea dragoste, ci anul în care vei învăța să te iubești pe tine!

Rac

Ești exact unde ai vrea să fii în viață! Totul se așază la locul potrivit și toate problemele par că se rezolvă ușor, dar sigur! E timpul să investești toată dragostea de care știi prea bine că ești capabilă în ceva cu adevărat special. Desigur, a fost greu în trecut să găsești partenerul ideal pentru că încă te descopereai pe tine, dar acum că ești persoana care ți-ai dorit mereu să devii, totul este despre găsirea iubirii adevărate. Vei fi uimită ce persoane minunate îți vor ieși în cale anul acesta!

Leu

2018 este despre găsirea acelei conexiuni spirituale cu partenerul ideal! 2017 a fost plin de încercări nereușite și relații fără viitor, iar acum totul se va schimba la 180 de grade! Începi să te concentrezi din ce în ce mai mult pe importanța conexiunilor spirituale cu partenerii și mai puțin pe lucruri superficiale ca aspectul fizic sau statutul social.

Fecioară

Pentru tine 2018 va fi anul în care îți vei întâlni sufletul pereche. Punct! Te vei întâlni cu omul la care ai visat merwu, asta dacă rămâi receptivă și te uiți cu atenție în jurul tău. Cine știe? Poate este vorba chiar despre străinul de peste stradă. Nu îți fie teamă să cunoști oameni noi, să îți asumi riscuri și să vorbești cu străini! Nu rata șansa de a cunoaște persoane noi pentru că sortitul tău va apărea de unde nu te aștepți!

Balanță

Să spunem că 2017 a fost un an plin de evenimente pentru tine ar fi mult prea puțin. A fost cea mai lungă și obositoare călătorie în ceea ce privește viața ta romantică. Ai tot căutat ceva sau pe cineva, dar sinceri să fim, nici tu nu ai fost prea sigură pe cine sau ce anume sperai să găsești! 2018 va fi anul în care vei deschide larg ochii și vei realiza exact ceea ce iși dorești de la persoana de lângă tine. Cu această schimbare de perspectivă, șansele găsirii unui partener potrivit cresc exponențial!

Scorpion

2018 va fi numai și numai despre dragoste – dragoste de sine, bineînțeles! Este anul în care într-un final te îndrăgostești de tine. Și sincer, nici nu vei avea prea mult timp să îți faci alte griji despre relații, asta pentru că lucrezi la relația ta cu tine și asta te interesează cel mai mult în momentul de față. Te vei simți puternică, frumoasă, curajoasă și gata de orice! O să găsești și un partener exact așa cum îți dorești, dar pentru moment, îndrăgostește-te de tine!

Săgetător

Vine vremea ca tu să pui piciorul în prag! Dacă 2017 a fost plin de semnale care mai de care mai contradictorii din partea tuturor partenerilor tăi, în 2018 vei înceta să mai lași oamenii să profite de timpul și bunătatea ta! Vei realiza că nu are niciun rost să mergi până în pânzele albe pentru persoane care nu ar face același lucru pentru tine, iar cu această atitudine vei avea numai de câștigat.

Capricorn

Mereu ai fost genul care să refuze dragostea. Cel mai probabil ai avut anumite probleme de intimitate, dar vestea bună este că în 2018 vei ieși din cochilie! Acest an este despre distracșie, iar tu ești mai pregătită pentru asta ca niciodată. Te simți încrezătoare și frumoasă, iar asta va atrage toți bărbații în jurul tău exact ca un magnet! Vei fi foarte sociabilă și plină de sex-appeal așa că profită de noua ta personalitate și explorează!

Vărsător

2018 este anul în care vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața în toate modurile posibile! Chiar dacă această persoană nu este sufletul tău pereche, experiențele prin care veți trece împreună vor juca un rol foarte important în definirea ta ca om. Fii pregătită și așteaptă-l, pentru că te va învăța niște lecții foarte importante!

Pești

Din punct de vedere romantic, 2018 va fi un an extraordinar pentru tine! Va fi o perioadă plină de emoție și pasiune, lucru care te va face și pe tine să nu mai fii atât de sceptică în ceea ce privește viața ta amoroasă! Anul acesta te vei descoperi și vei ieși în lume să experimentezi tot ceea ce se poate, asa că bucură-te și fii atentă, căci dragostea este după colț!

 

sursa www.elle.ro Foto: Shutterstock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa