Cum va fi viața ta amoroasă în funcție de luna în care v-ați despărțit – gândul
Sun, Feb 4th, 2018

Cum va fi viața ta amoroasă în funcție de luna în care v-ați despărțit

V-ați despărțit în luna care corespunde zodiei…

…Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Dacă despărțirea a avut loc în intervalul acesta de timp, acest lucru sugerează faptul că ești o persoană care se lasă condusă de entuziasm și distracție. Este ca atunci când spiritul Berbecului te umple de energie și te face să te simți plină de viață. Cu alte cuvinte, poți simți din plin o schimbare și anume creșterea nivelului de optimism pentru viitor. Ești capabilă să știi mult mai clar ceea ce îți dorești cu adevărat și să lupți pentru asta. Este posibil să se schimbe și felul tău de a gândi și te întrebi cum de a fost posibil să faci o mulțime de lucruri alături de o persoană când, de fapt, este mult mai benefic de una singură.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Știi deja cum este să fii loială persoanei de lângă tine, dar dacă despărțirea are loc în timpul dominației Taurului, înțelegi și mai mult importanța acestui lucru. Înainte nu aveai nicio problemă să anulezi planurile cu prietenii pentru a petrece mai mult timp alături de partenerul tău. Acum, odată cu despărțirea, ești gata să dai dovadă de prietenie adevărată și să fii alături de prietenii cei dragi. Se pare că vei fi mult mai fericită cu această situație. Ai tendința de a te întoarce la toate lucrurile pe care le făceai înainte să ai pe cineva, deci, practic, este ca atunci când ți-ai fi resetat întreaga viață. Începi să apreciezi mai mult chiar și cele mai mici detalii, ceea ce te va aduce mai aproape de „iubirea cea bună”

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Sezonul Gemenilor va aprinde o flacără în interiorul tău, iar dacă te desparți în această perioadă a anului vei simți, cu siguranță, o schimbare care te va determina să te ridici și să mergi mai departe. De asemenea, ți se va modifica percepția în ceea ce privește lucrurile pe care le poți face în cadrul unei relații. Momentan, scopul tău este să îți trăiești viața la maximum, cu tot ceea ce îți oferă ea. Mergi la concertul trupei tale preferate, resetează-ți prioritățile și fă orice te ajută să fii fericită. Vrei să profiți din plin de faptul că ești singură, dar, de asemenea, vrei să dovedești că te poți distra la fel de mult. Curând va veni și iubirea!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Poate că nu vei mai avea chef să faci lucruri nebunești după ce te desparți, mai ales în lunile iunie-iulie, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fii puternică și să lucrezi ca să evoluezi. Ocupă-te mai mult de tine și de imaginea ta, o să îți prindă bine. În această perioadă vei fi dominată de tot felul de gânduri care nu îți dau pace. Încerci să îți dai seama ce nu a mers bine în relație, dar acest lucru nu se întâmplă pentru că îți este dor de fostul partener. Acest lucru te va ajuta să te ierți pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut, pentru greșeli, argumente sau orice altceva. Odată ce ai depășit aceste gânduri, ești pregătită să ai grijă de tine și să găsești din nou iubirea!

Leu (23 iulie – 22 august)

Despărțirea în această perioadă ar putea să scoată la iveală personalitatea ta cea mai amuzantă. Exact așa cum face și Leul, te folosești de farmecul tău și de abilitatea de a flirta pentru a-ți face prieteni noi sau pentru a găsi pe cineva drăguț cu care să vorbești și cu care să bei ceva. Din fericire, această perioadă a anului este benefică pentru tine pentru că, odată cu fostul tău partener, vor pleca toate gândurile negative și toată tristețea. Singurul lucru care te preocupă este că trebuie să te simți bine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Flirtezi din greu!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă te-ai despărțit de partenerul tău în lunile august-septembrie atunci înseamnă că ai început să te confrunți cu o serie de emoții conflictuale. Cu toate astea, pe măsură ce înveți să te obișnuiești cu viața de femeie singură, gândurile tale vor fi mult mai clare, iar obiectivele tale pentru viitor încep să devină mai bine definite. Lași deoparte partea sentimentală și te ocupi mai mult de cea profesională. Asta înseamnă că ești un căutarea unor modalități prin care să dovedești șefului că meriți să fii promovată și uiți o vreme de iubire.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

A reapărut pacea în viața ta odată cu despărțirea în timpul sezonului Balanței. Chiar dacă a fost distractiv să fii într-o relație, probabil ai simțit că programul tău a fost dat peste cap și s-a ajuns la haos. Acum, cu noul statut de femeie singură, ai șansa de a găsi acel echilibru care a lipsit din viața ta. Cel mai mult îți place că poți să te întâlnești cu cine vrei fără să mai dai cuiva explicații despre asta. Poți să lucrezi până târziu la un proiect sau să ajungi acasă la 3 dimineața, fără a îngrijora pe cineva. În plus, acum ai șansa de a te gândi la ce te face cu adevărat fericită. Descoperi că îți place mai mult single!

Scorpion (23 octombrie -21 noiembrie)

Cunoști sentimentul pe care îl ai după ce te desparți de cineva când tot ce vrei să faci este să încerci lucruri neobișnuite? Acesta este efectul pe care îl poate avea o despărțire în sezonul Scorpionului. În loc să te concentrezi asupra muncii, vrei să faci ceva absolut nebunesc precum vopsitul părului în culori nebune sau realizarea unui tatuaj. Sunt scoate în evidență pasiunea și intensitatea care, de obicei, erau adânc ascunse în interiorul tău. Vei simți că fiecare zi este o nouă aventură pe care trebuie să o trăiești la maximum. Nici vorbă de iubire în perioda următoare.

Săgetător (22 noiembrie-19 decembrie)

Desparte-te în timpul sezonului Săgetătorului, iar mintea ta va începe să se gândească la toate posibilitățile pe care le ai acum că ești singură. Unul dintre lucrurile cele mai importante este că vei putea să te descurci singură și să fii pe cont propriu în vederea realizării unei schimbări. În trecut a trebuit să ții cont de dorințele și nevoile partenerului, dar acum este momentul pentru o nouă mentalitate. Cel mai bine este să ajungi să te simți confortabil cu acest statut, pentru că va fi spre binele tău. Când erai în relație simțeai că pierzi o mică parte din identitatea ta personală, dar acum ai ocazia de a te cunoaște mai bine și de a te iubi așa cum ești. Viața ta amoroasă te va avea drept protagonistă doar pe tine.

Capricorn (20 decembrie-19 ianuarie)

Despărțirea nu reprezintă o pierdere imensă pentru tine, mai ales dacă aceasta se întâmplă în cursul lunilor decembrie-ianurarie. Dimpotrivă, îți oferă posibilitatea de a simți că poți face ceva cu adevărat folositor cu timpul tău. Asta nu înseamnă că relația pe care ai avut-o te-a ținut pe loc în vreun fel, ci doar că a trebuit să lași deoparte anumite lucruri. Acum ai ocazia de a te concentra pe ceea ce contează cu adevărat și anume tu. Tot ce îți dorești este să te apuci de treabă pe plan profesional, dar acesta nu este singurul scop. Atunci când ieși dintr-o relație simți nevoia să umpli golul rămas.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Simți foarte multe emoții puternice dacă te-ai despărțit în timpul sezonului Vărsătorului, lucru care îți poate afecta mintea. Pe de o parte nu reușești să te acomodezi cu ideea că ai pierdut un prieten și un partener pe care l-ai iubit. Pe de altă parte, acum este momentul în care te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat înainte să te implici într-o altă relație. Cu toate acestea, nu ești genul de femeie care să rămână ancorată prea mult în trecut. Ce a fost a fost și cu siguranță vei avea parte de ceva mult mai bun: urmează momente promițătoare în viața amoroasă.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Emoțiile tale o pot lua puțin razna, mai ales dacă te-ai despărțit de iubitul tău în lunile februarie-martie. Încearcă să scapi de toate sentimentele, ca să îți fie mult mai ușor să treci peste și să începi o viață nouă. Pentru tine, despărțirea are un înțeles spiritual. Lasă deoparte sinele vechi și ai curajul de a încerca ceva cu totul diferit! Acest moment al anului poate veni cu o mulțime de sentimente, așa că încearcă să le transformi în ceva tangibil care să îți amintească fapul că viața și iubirea sunt lucruri trecătoare: ar fi bine să iei o pauză în care să te concentrezi pe tine.

Deși pare greu de crezut, viața ta amoroasă se ghidează foarte mult după luna în care te-ai despărțit. Acum, că ai aflat cum va fi viața ta amoroasă după despărțire, îți va fi mult mai ușor!

Surse www.divahair.ro foto: Unsplash/ Pexels

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa