Dacă ai silueta în formă de pară, ești mai atrăgătoare în ochii bărbaților – gândul
Tue, Feb 26th, 2019

Dacă ai silueta în formă de pară, ești mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Cum arată femeia care sucește minţile oricărui bărbat? Să fie înaltă, slabă, să aibă sânii mari, sa fie blondă sau brunetă? Probabil asta te-ai întrebat și tu de-a lungul timpului

Astfel, femeile duc lupte grele cu diferite diete și tratamente minune. Promovarea exagerată a femeilor cu măsuri de model, 90-60-90, duce la creare stereotipurilor.

Iar un studiu recent a arătat că bărbații nu sunt atrași de femeile extrem de slabe, ci preferă mai degrabă o parteneră cu forme.

Lavinia Rodriguez, psiholog din Statele Unite, a raportat că studiile ei i-au arătat că bărbații sunt îndrăgostiți de femeile care au o siluetă în formă de pară.

Şoldurile bine arcuite, coapsele groase şi un posterior bombat sunt caracteristicile cheie ale unei siluete în formă de pară.

Interesant este faptul că în timpul studiului, un om orb a făcut aceeași alegere ca în cazul bărbaților care nu aveau deficiențe de vedere. În general, bărbații nu sunt deranjați de câteva kilograme în plus, ci au de reproșat atunci când iubita lor este slabă.

Oricum ar sta lucrurile, iubește-ți corpul,acceptă-te așa cum ești, căci ești frumoasă!

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved