Dacă dragoste nu e… facem! – gândul
Thu, Nov 8th, 2018

Dacă dragoste nu e… facem!

Acuzând că nu e dragoste în relația ta, nu faci decât să te acuzi pe tine. Nu merg lucrurile – repari, nu-i așa? Altfel de ce să mai fii într-o relație? Zici că e nevoie de reciprocitate, că și celălalt trebuie să se implice? Păi, sigur că da. Oare nu asta ai apreciat la început? Oare nu ai simțit aceeași dragoste, aceeași încredere, dăruire, fericire? În rest, acolo unde ceva nu merge, te implici și corectezi la timp. Acolo unde e plictiseală, bagi nebunie și pornești lucrurile altfel. Pentru că dacă dragoste nu e… facem!

Partea cu frustrările în relație e cu două înțelesuri. Unii au de ce să se simtă ignorați. Partenerul e indiferent, rece, nepăsător. Alții însă nu fac decât să transforme o ceartă de moment într-un motiv de despărțire. Ei se simt importanți pentru că iubesc și de altfel cred că iubesc mai mult decât celălalt. Aiurea. Nu mai socotești numărul de săruturi sau îmbrățișări pe care le-ai dat, că atunci nu mai e dragoste, ci matematică. În dragoste însă uiți de cifre și te apuci de iubit. Dacă iese bine, timpul va număra în locul vostru. Un an împreună, doi, trei, o viață.

Nu e dragoste, zici? Dar oare dragostea vine singură sau o creezi și o menții zi de zi? Oare nu ești direct responsabil de intensitatea unor emoții? Să acuzi e simplu. Să susții e mai greu, mai ales în momentele când celălalt se îndoiește de dragostea voastră. Însă o relație adevărată are și astfel de momente. Sunt oscilații. Uneori tu ai dubii, alteori celălalt. Uneori tu ești mai supărat, alteori celălalt. Dar mereu vă iubiți reciproc. Până la urmă, iese un echilibru bun. Atât. Dacă dragoste este, păstrați-o. Dacă dragoste nu este… facem!

sursa devorbacutine.eu Foto: dailymail.co.uk

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved