De ce ai nevoie in saptamana 7-13 decembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta – gândul
Tue, Dec 8th, 2020

De ce ai nevoie in saptamana 7-13 decembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Tot ce ni se întâmplă în această viață se întâmplă cu un scop. Momentele frumoase vin să ne bucure sufletul, în timp ce situațiile dificile vin pentru a ne învăța o lecție și a ne scoate din locul în care suntem blocați.

Berbec – Ai nevoie să fii înconjurată de persoane dragi

În această perioadă treci printr-o situație destul de stresantă la locul de muncă și ai nevoie de susținerea oamenilor la care ții; singură nu poți face față acestei avalanșe de stări și emoții. În plus, ai nevoie și de câteva sfaturi care să te ajute să ieși cu bine din probleme.

Taur – Ai nevoie să îți asculți sufletul

Nu lua decizii în funcție de ce spun oamenii din jurul tău, ci ascultă-ți inima. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită și împlinită. Ai nevoie să crezi în tine, să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc.

Gemeni – Ai nevoie să îți stabilești prioritățile

Nu mai alerga în stânga și în dreapta căutând să afli ce spun alți oameni; încearcă să priveșți mai degrabă în sufletul tău, să descoperi de ce ai tu nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. În această săptămână poți face acele schimbări care vor face o diferență în viața ta.

Rac – Ai nevoie să înțelegi care este drumul pe care vrei să mergi mai departe

Această săptămână este dedicată planurilor de viitor. Începi să te linișteșți după o perioadă dificilă și să înveți să îți pui în ordine gândurile și sentimentele în timp ce te gândești deja la ce urmează să se întâmple. În sfârșit te simți fericită.

Leu – Ai nevoie de mult curaj

Este posibil ca lucrurile să evolueze neașteptat de repede pe plan sentimental. Ești ușor speriată, însă știi că totul va fi bine deoarece ești exact acolo unde trebuie să fii. Alege să fii curajoasă și să dărâmi toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale.

Fecioară – Ai nevoie să crezi în tine

Urmează să se întâmple lucruri minunate, însă pentru asta trebuie să fii pregătită să îți asumi riscuri și să nu te dai bătută sub nicio formă. Crede în tine și luptă pentru ce îți dorești, nu renunța sub nicio formă.

Balanță – Ai nevoie de curaj

Lucrurile se întâmplă minunat pentru tine și se întâmplă cu viteză luminii. Înveți multe, cunoști oameni noi și experimentezi viața așa cum îți doreai. În această săptămână ai nevoie de curaj; astrele sunt foarte darnice cu tine pe toate planurile, trebuie doar să crezi un pic mai mult în tine.

Scorpion – Ai nevoie să rămâi optimistă

Încearcă să ai răbdare cu schimbările, să rămâi optimistă și să nu renunți la visurile tale. Nu ești mulțumită de rezultat? Atunci preia frâiele și încearcă să faci schimbările pe care le consideri necesare.

Săgetător – Ai nevoie să îți iei destinul în mâini

În această săptămână ai nevoie să crezi în tine mai mult ca oricând. Ai nevoie să fii sigură pe tine. Ai nevoie să îndrăznești să lupți pentru ceea ce îți dorești. Nu mai aștepta să îți pice din cer, ia-ți soarta în mâini și decide pentru tine.

Capricorn – Ai nevoie să nu renunți la visurile tale

Este o perioadă dificilă, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visurile tale. Din contră, îndreaptă-ți atenția asupra lor deoarece doar așa vei reuși să depășești aceste momente și vei putea să te deconectezi de la tot ce se întâmplă.

Vărsător – Ai nevoie să fii recunoscătoare pentru tot ce ai trăit până acum

Este momentul să apreciezi tot ce ai, să prețuiești fiecare clipă trăită, să îți numeri binecuvântările, să fii recunoscătoare pentru ce ai trăit până acum. În aceste momente concentrează-te pe lucrurile cu adevărat importante.

Pești – Ai nevoie să te iubești

Învață să crezi în tine, să te iubești, să te prețuiești. Învață să îți urmezi inima și să îți asculți sufletul. Învață să te pui pe primul loc, în special în această săptămână în care lucrurile par să se miște cu viteza luminii.

sursa www.kudika.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa