De ce scrie Ykk pe aproape orice fermoar? – gândul
Wed, Jun 27th, 2018

De ce scrie Ykk pe aproape orice fermoar?

Femoarele pe care sunt inscripționate literele YKK se găsesc pe o mulțime de produse, începând de la obiecte de îmbrăcăminte (bluze, fuste, pantaloni) și până la saci de dormit sau alte articole.

Firma producătoare de fermoare “Yoshida Company Limited”, numită după fondatorul ei Tadao Yoshida, care a pus bazele companiei în 1934, produce cam jumătate din fermoarele lumii, ceea ce înseamnă cam 7 miliarde de fermoare anual.

Deși ai fi tent să credezi că Yoshida a inventat fermoarul, de fapt, inventatorul este un american, pe nume Whitcomb L. Judson.

Fermuarul a apărut în 1890. Firma lui încă mai există și astăzi sub numele de Talon, Inc, și produce fermoare cu un design vizibil îmbunătățit, față de prima perioadă a activității sale.

YKK are, totuși, o reputație de neegalat în industria modei, firma controlând fiecare etapă de producere a fermoarelor, de la topirea metalului folosit ca materie primă, și până la ambalarea produsului finit.

În plus, YKK produce fermoare foarte fiabile, în cele mai variate modele și din cele mai variate materiale, de diferite culori și mărimi.

Pe fermoarul tău scrie YKK? Înseamnă că ai unul dintre cele mai bune fermoare din lume, iar șansele ca el să se strice sunt minime.

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved