Degeaba, ai câte o femeie în fiecare noapte, dacă n-ai una pentru totdeauna – gândul
Tue, Oct 23rd, 2018

Degeaba, ai câte o femeie în fiecare noapte, dacă n-ai una pentru totdeauna

„Un bărbat, cât de puternic și rebel nu ar fi, tot mai bun este când are femeia iubită alături.  Pur și simplu pe ea o iubește și cu asta spui totul. Iar când un bărbat iubește, se simte, se vede și se înțelege. Puțini însă sunt cei care vor iubi cu adevărat, fără a găsi în asta un motiv să-și împlinească poftele. Femei poți avea câte vrei, de-o noapte sau de-o aventură, dezghețate sau timide, nebune sau trăind în singurătatea lor, dar niciodată nu vei putea spune sincer că le iubești. Îți deschizi sufletul doar în fața femeii pe care ai ales-o pentru o viață. Ai putea trăi cu ea mult mai puțin, dar gândul că pentru ea ești gata să faci orice va rămâne până la sfârșit. Sau până la următoarea mare iubire. Un bărbat se îndrăgostește cu adevărat de două, cel mult trei ori în viață. Restul sunt doar regăsiri. Restul le dorești doar să fie ca ea.

De asta fie că au pierdut în dragoste, fie că încă nu au găsit-o, unii bărbați văd în femei sursa unei fericiri de-o noapte, nu și fericirea. Nici împlinirea unei îmbrățișări atât de dragi. Ei vor oferi pasiune. Vor trezi gânduri nebune. Vor fi alături când va fi necesar. Vor susține. Dar nu vor iubi. Fiecare bărbat iubește în felul său, dar nu o va face în nici un fel dacă nu va trăi alături de omul drag o poveste reală de dragoste. Până la urmă, va avea zece, o sută de femei, dar niciuna nu se va compara cu unica lui. Cei care nu cred încă sunt nefericiți. El o va căuta printre sutele de fețe necunoscute, printre sutele de corpuri fragede, printre miile de femei atât de reci. Dacă o va găsi, va trăi frumos. Va împarte totul la doi. Dacă nu, va căuta refugiu în fiecare noapte în braţele unei străine. Unii vor greşi, încetând să mai caute. Alţii se vor mulţumi cu ce au. Şi doar cei care pot iubi mai mult decât se pot iubi, îţi vor găsi jumătatea. Pentru totdeauna.

sursa devorbacutine.eu

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa