Diferența dintre un bou și un leu: leul alege mereu o leoaică, iar boul – o “vacă” – gândul
Tue, Oct 23rd, 2018

Diferența dintre un bou și un leu: leul alege mereu o leoaică, iar boul – o “vacă”

Nu toate femeile sunt la fel. Nici toți bărbații. Unele te îngrozesc de la primul răspuns și prima trădare, unii te lasă mască cu înfumurarea și prostia lor. Unii îți vor demonstra cu fiecare zi cât de corecți sunt, unele te vor surprinde cu frumusețea sufletului. Unii vor lăsa indiferent. Unii vor spune un te iubesc în fiecare dimineață omului drag. Diferența dintre unii și alții este alegerea. Întotdeauna cei pricepuți, deștepți, cei care se respectă și găsesc potrivit să aibă alături un om de încredere, vor alege. Restul se vor lega de primul întâlnit. Fiecare până la urmă își merită omul pe care îl au alături.

Fiecare își merită alegerea. Da, uneori dragostea e prea puternică pentru a-ți permite să alegi. Doar că ceea ce simți la început, mia de motive care te vor convinge că el e omul tău, nu e dragoste. Dragostea adevărată vine în timp, după ce reușești să te îndrăgostești nebunește, după ce te deprinzi alături de el, după ce te saturi să îi vezi fața în fiecare zi, dar rămâi, după ce vă certați, vă suportați capriciile, vă ascultați și în sfârșit vă înțelegeți. Abia atunci îți dai seama că de la test la dragoste e cale lungă. De asta e bine să alegi lângă cine să trăiești asta. În primul rând să te cunoști pe tine și apoi să faci diferența dintre proaspăt și ușor alterabil și ceva de calitate.

Mulți caută un om frumos și la exterior și la suflet. Caută, fără a se găsi pe ei în același format. Mulți sunt niște oameni goi și dau de femei adevărate, sincere, care pot iubi adevărat. Pentru că nu știu cum să fie alături de ele, le trădează sau le fac să sufere. Mulți invers, sunt prea buni pentru un dobitoc de bărbat sau o indiferentă cu aere. Ei și mai mult suferă, pentru că atât de mult ar iubi și nu au pe cine. De asta, după cum ești, așa și alegi. Pentru că pe lângă excepții, oamenii aleg ceea ce îi reprezintă. Un grosolan nu-i va trece prin cap să caute o femeie educată, dar nici ea nu va avea timp pentru el. Un bărbat cu valori va căuta o femeie pe măsură și va ști unde să o caute. Până la urmă, asta și face diferența.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa