Dragi femei, nu uitați că sunt și alte femei – gândul
Wed, Jun 17th, 2020

Dragi femei, nu uitați că sunt și alte femei

Dacă ești femeie, să știi că în acest moment la bărbatul tău se gândesc alte câteva femei, poate zeci. Unele îl vor păstra în inimă, altele îl vor dori aproape, câteva îi poartă numele în suflet de ani buni. Unele îl privesc pe furiș când ieșiți undeva și ar fi gata în orice moment să îl accepte așa cum este el. Sunt și altele ca tine care ar fi gata să îi facă cafeaua preferată într-o zi de duminică, să îl sărute pe gât așa cum lui îi place sau să îi ofere liniștea și nebunia dorită. Acest lucru e firesc, cum e firesc că dintre toate femeile astea, el te-a ales pe tine. A decis ție să îți ofere flori, pe tine să te îmbrățișeze dimineața și tot pe tine să te apere de orice. Doar să te întrebi într-o zi, așa grăbită cum ești, dacă tu faci la fel.

Reciprocitatea este dacă nu obligatorie, cel puțin ca o gură de aer într-o relație. Ca femeie nu ești mai sus, nici mai jos, ești alături de un bărbat. Așa că susții, încurajezi, participi la această dorință nebună din fiecare zi de a evolua, de a demonstra, de a fi împreună. Femeile se consideră frumoase și bine o fac. Doar că la asta nu te rezumi și cu siguranță nu asta e cel mai important lucru pe care un bărbat îl remarcă la o femeie. Sunt și altele frumoase. Zeci sunt, mii. Doar că repet, el te-a ales pe tine nu pentru că ești cea mai frumoasă, ci pentru că ești frumoasa lui. Pentru că îi place caracterul tău, personalitatea, chiar și felul în care îl provoci sau îi dai replică. Așa că încearcă să fii pe măsură. Să știi că și un bărbat vrea atenție. Și el are momente de greutate, chiar dacă mereu pare puternic și decis. Și unui bărbat îi plac fanteziile. Și el are dorințe ascunse, nu doar dorința să le împlinească. Și lui îi plac filme, jocuri, momente. Și el are torta lui preferată. Diferența dintre tine și toate femeile e că tu vei ține cont și ele nu. Dacă nu, sunt alte femei care abia așteaptă să o facă în locul tău.

Dragi femei, atunci când veți citi aceste rânduri, să știți că bărbatul vostru vă iubește. Îi place să vă vadă dimineața dormind cu părul nearanjat și ar da orice pentru câteva clipe de dulcegărie în plus. Așa dur cum este sau glumeț, sau atent, el vă apreciază și vă cunoaște mai bine decât oricare altul. Va ști că vă plac serile târzii cu plimbări și că preferați apa plată decât minerală. Că vreți atenție, că meritați atenție și că el, omul vostru, e obligat să v-o ofere, la fel cum voi sunteți obligate să fie reciproc. Un bărbat apreciază cel mai mult când totul este reciproc. Când vine acasă și știe că acolo îl așteaptă femeia lui, nu o indiferentă cu unghiile făcute. Când iese în oraș și știe că alături este femeia lui și nu una de bani gata. Când trăiește o viață și știe că o trăiește cu femeia lui, nu cu o scorpie gata să îi mănânce zilele. Când indiferent că e bine sau e mai greu, el știe că alături este femeia lui.

Dragi femei, nu uitați că sunt și alte femei. Mai bune, mai rele, ele sunt. Ele oricând pot fi pe potriva bărbatului vostru, doar că diferența o face alegerea lui și alegerea voastră. Dragi femei, nu uitați că bărbații voștri vă iubesc și ar fi gata să facă orice pentru relație. Și că des scrâșnesc din dinți, dar rămân alături, puternici și buni. Doar că dincolo de acest bun, ei își mai doresc ca femeia lor să nu fie bună doar în pat și în fața oglinzii. Pentru că până la urmă lucrurile se adună, emoțiile se adună, rutina se adună. Iubiți frumos, dragi femei, alintat poate, posesiv uneori, total, dar sincer. Atunci el va fi alături, pentru toată viața. Atunci el vă va iubi, pentru toată viața. Dragi femei, nu uitați că sunt și alte femei.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved