Dragostea e mai mult decât să dormi în același pat cu cineva – gândul
Fri, Nov 2nd, 2018

Dragostea e mai mult decât să dormi în același pat cu cineva

Dacă nu îți pasă de prezentul și viitorul omului drag, atunci nu e omul tău. Dacă adormi seara alături de el și dimineața pleci de parcă nu a fost nimic, atunci nu e omul tău. Oamenii fac dintr-un flirt o iubire de-o viață și apoi se ard mai repede ca un chibrit. Și tot oamenii își bat joc de adevăratele iubiri, profitând de atașament și încredere. Dar nu e așa. Să dormi în pat cu cineva e simplu, uite când te dai jos din acel pat și începi să acționezi, e altceva. Atunci îți demonstrezi cât de mult contează o relație. Atunci fie iubești, fie pleci.

Dragostea e mai mult decât vorbe. Să vii acasă supărat și să ai nevoie de susținerea lui. Să nu reușești undeva și să ceri sprijin. Să plângi și să vrei ca omul drag să aibă grijă de tine. Să-ți fie frică și celălalt să te protejeze. Să îți ofere sfaturi. Să construiască cu tine. Și tu să vrei să ajuți, să susții, să iubești. E o întreagă teorie în spatele dragostei, dar până la urmă înțelegi că faptele fac diferența. Atunci rămâi lângă omul care îți demonstrează ceva și după ce faceți dragoste. Atunci vrei să iubești pe cineva care te susține. Atunci ești fericită doar dacă împarți dragostea la doi.

Patul în care doar s-a făcut dragoste rămâne rece și gol, ca și oamenii ce l-au încercat. Trebuie să vrei să comunici, să oferi siguranța că vei rămâne la fel de îndrăgostit. Trebuie să accepți să faci patul după omul iubit, dacă el se grăbește la servici. Trebuie să știi să primești un om în patul tău. Trebuie să vă îmbrățișați înainte de somn. Și până la urmă nu are treabă patul ca obiect, dar ca suma tuturor emoțiilor încercate. Așa că și înainte și după ce vă culcați împreună, regăsiți-vă în realitatea reciprocă. Trăiți timpul și valorificați dragostea.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved