E mai usor ca oricand sa-ti gasesti un iubit nou – gândul
Mon, Mar 5th, 2018

E mai usor ca oricand sa-ti gasesti un iubit nou

Din punct de vedere tehnic, n-a fost niciodata mai usor ca pana acum sa-ti gasesti un iubit nou. Iti downloadezi o aplicatie de dating pe telefon si boom, ai un numar impresionant de tipi la un click distanta. Dar cum gasesti persoana AIA care e si amuzanta, si atractiva, si inteligenta? Sau poate fi chiar printre prietenii tai?

Ei bine s-ar putea sa “muncesti” putin inainte de a reusi. “Relationarea online functioneaza, dar este un joc al numerelor, sunt sanse mari sa treci printr-o multime de oameni gresiti inainte de a-l gasi pe cel potrivit”, explica experta pe zona de dating Christie Hartman pentru Women’s Health. Pentru cei care nu au rabdare sa sape atat de mult s-au descoperit metode mai eficiente pentru a gasi un iubit nou, mai repede.

Foloseste-ti reteaua personala de cunoscuti

Uita-te la prietenii prietenilor tai de pe Facebook si cere sa fii prezentata tipilor care ti se par interesanti. Poate parea o varianta de moda veche, dar e o metoda care functioneaza si prin care ai acces la oameni cu care ai deja cel putin un amic comun. Si la birou iti poti incerca norocul pentru ca din nou ai un prim subiect de discutie: locul de munca. Iar de la cateva conversatii la cafea pana la prima cafea in oras e doar un pas.

Renunta la idealuri cand iti cauti un iubit nou

“Cand pacientii mei spun ca nu-si gasesc pe cineva, unul dintre cele mai mari vinovati pentru asta este propria lor fantezie pe care ei o au ei au despre persoanele cu care ar trebui să fie”, spune Christie Hartman. “Sunt sanse mari sa ratezi astfel o mare oportunitate.”

Iesi in oras

Personalitatile opuse se pot atrage, dar cele mai multe relatii infloresc datorita unei afinitati comune. Si desi exista o mica sansa sa intalnesti un tip pe gustul tau la un curs de… ceramica e o probabilitate mult mai mare sa dai peste el intr-un bar. Gaseste activitati care ar putea fi un pic in afara zonei tale de confort, dar care totusi te intereseaza: mergi intr-un bar/cafenea nou deschisa, la un spectacol sau o degustare de vin si sigur vei intalni oameni cu care-ti vei dori sa iesi si-n doi in oras.

Nu-l mai lua pe Nu in brate

Chiar daca ti se pare mai comod sa stai acasa si sa te uiti la un serial de pe Netflix acesta nu te va ajuta niciodata sa-ti gasesti un nou iubit. Lasa lenea pe alte zile si mergi la petrecerea de casa noua a prietenei tale sau la ziua de nastere a unui coleg de munca.

Rescrie-ti profilul online

Nimeni nu te contacteaza desi ai profil pe un site de dating online? Atunci poate ar trebui sa faci mici modificari la profil. Mentionand spre exemplu ca esti fan Monty Python ai putea atrage un grup nou de oameni, care gasesc usor un prim subiect de conversatie. Descrierile vagi, precum “imi plac filmele de comedie” sunt neinteresante, iar profilul tau nar trebui sa arate ca un CV. Poti arata si una-doua poze din vacante si poti mentiona ca ti-ai dori sa calatoresti in continuare.

sursa www.andreearaicu.ro Foto: iStockphoto

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa