El nu se va îndrăgosti de tine atât timp cât tu nu îi vei oferi aceste 6 lucruri – gândul
Fri, Jan 25th, 2019

El nu se va îndrăgosti de tine atât timp cât tu nu îi vei oferi aceste 6 lucruri

Toți oamenii sunt egoiști de fire. Relațiile însă, necesită multe compromisuri și empatie.

La fel ca și noi – femeile, bărbații au nevoie să se simtă iubiți. Diferența e că ei nu admit direct acest lucru. Baieții de mici sunt învățați că trebuie să fie brutali și puternici. Trebuie să se abțină de la manifestările de emoții și să fie independenți.

Anume din cauza acestei educații, atât de rar apare conexiunea emoțională autentică între parteneri.

Pentru a ajunge la acest nivel de apropiere este necesar să cunoști unele lucruri despre necesitățile unui bărbat într-o relație, și anume:

1. Spațiul personal

Orice bărbat are nevoie de timp și spațiu personal. Doar așa el poate să se dezvolte aparte de relație. Iar odată cu dezvoltarea sa, apare deschiderea și recunoștința față de tine.

2. Atașamentul

Chiar dacă bărbații sunt ,,programați” să fie puternici, vânători, ei tind să găsească înțelegere și căldură. Înainte el primea acest lucru de la mama sa, acum el așteaptă asta de la tine.

Chiar dacă nu îți spune asta direct, el își dorește să fie sărutat, atins și îmbrățișat de tine.

3. Respectul

Dorința de a fi Alpha este în AND-ul oricărui bărbat. Să fie respectat și adorat este visul fiecăruia dintre ei.

Cu toate astea, respectul nu poate fi cerut, ci doar obținut.

4. Înțelegere

Bărbații gândesc diferit față de femei. Cu toate astea, dacă ne-am strădui și dacă ne-ar păsa mai mult, am putea să ne înțelegem perfect.

5. Apropierea fizică

Femeile simt iubirea emoțional. Iar bărbații la nivel fizic. Actul intim este metoda perfectă pentru a vă demontra pasiunea și grija unuia față de altul.

6. Relația cu copiii

Conexiunea cu copiii este importantă din partea ambilor părinți. Nu trebuie să îți asumi responsabilitatea absolută asupra lor, lăsându-ți partenerul în calitate de  participant pasiv.

Sursa: soulpost.ru psihologiadeazi.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved