Femei de gheață nu există. Pur și simplu există să nu ai pentru cine să te topești – gândul
Fri, Nov 2nd, 2018

Femei de gheață nu există. Pur și simplu există să nu ai pentru cine să te topești

Nu sunt femei care să nu dorească să fie iubite. Alintate. Protejate. Nu există doamne care să nu viseze la un bărbat bun și corect. Nu există iubite și soții care să nu vrea alături un om devotat, un protector și un prieten. Femeile care au găsit așa bărbat nu vor fi niciodată reci, indiferente sau pline cu reproșuri. Nu vor înșela și nu fugi de îndată ce vor remarca un moment dificil. Ele vor fi femei fericite. În schimb, femeile care după ce au căutat o viață bărbatul potrivit și nu au găsit și după ce au trecut prin lecții dure și nu s-au învățat vor păstra un sentiment de răceală. Vor fi dezamăgite și de asta nu se vor arunca din prima în brațele unui bărbat. Vor ști că nu au pentru cine să fie bune și iubitoare și calde.

Nu sunt femei de gheață, femei care refuză dragostea, femei care se implică în relații din amuzament. Cel puțin o dată în viață ele au iubit cu adevărat și de mai multe ori au dorit să construiască ceva alături de un bărbat. Femeile întotdeauna s-au gândit la cineva, au visat pe cineva, au avut scopuri comune cu un bărbat, s-au îndrăgostit copilărește și au iubit la nebunie. Vine însă un moment când amintirile nu sunt suficiente și atunci ele fie acceptă un bărbat bun în prezent, fie nu acceptă pe nimeni. În ultimul caz pur și simplu nu se găsește acel suflet pereche care să le topească răceala și dezamăgirea.

Dacă vrei o femeie alături, una care să te iubească cu adevărat, sincer și pe toată viața, provoac-o întâi. Demonstrează-i că tu ești cel care o poate susține, o poate iubi și asculta. Fii alături și topește-i inima de gheață. Cucerește-o cu sinceritate. Apoi păstreaz-o în fiecare zi aproape de inima ta.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved