Femeia pleacă de lângă un afemeiat la mama ei, de lângă un bărbat slab – la amant, iar de lângă un prost – oriunde – gândul
Wed, Nov 7th, 2018

Femeia pleacă de lângă un afemeiat la mama ei, de lângă un bărbat slab – la amant, iar de lângă un prost – oriunde

Sunt momente când femeia e fericită. Sunt zile când femeia are motive să zâmbească. Sunt ani buni în care femeia e iubitoare și senină. Sunt bărbați care pot face pe o femeie să se simtă astfel. Dar sunt și momente când femeia nu vrea decât să plece. Sunt zile când o femeie se simte singură și rănită. Sunt ani buni în care femeia suferă. Și sunt bărbați indiferenți care ucid dragostea unei femei. Unii vor înșela, alții vor fi slabi. Unii vor promite prea multe și alții pur și simplu vor fi proști. De lângă ei o femeie va pleca. Cert e că o va face în mod diferit.

Și bărbații pleacă, nu e îndoială. Găsesc și ei motivele și momentele lor. Și pe femeile care îi provoacă să facă asta. Așa cum o femeie găsește la un bărbat motive să nu mai vrea să rămână. Iar atunci când el înșeală la propriu sau înșeală așteptările ei, atunci când el o rănește cu vorbele și cu lipsa de acțiune, atunci când el nu e alături, motive sunt mai mult decât suficiente. Plecând, o femeie caută refugiu fie în brațele mamei, fie în îmbrățișarea altui bărbat, fie în cuvintele de încurajare ale celei mai bune prietene. Dar sunt cazuri când ei îi este indiferent udne pleacă, principalul să o facă.

Nu e cazul să rămâi dacă simți că nu mai ești iubită, înțeleasă, dorită. Nu e cazul să depui efort pentru ambii, atunci când el nu te mai vrea. Mai ales dacă tu faci ca lucrurile să meargă corct, iar din partea lui vezi doar indiferență. Sau pare atât de prost educat, prost informat la capitolul dragoste, prost pregătit pentru o relație bună. Cum se zice, mai bine nu te pune cu proștii. Păstrează dragostea ta pentru oamenii potriviți și caută să fii la rândul tău femeia potrivită.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved