Femeile singure sunt mai fericite decât cele aflate într-o relație – gândul
Tue, Feb 26th, 2019

Femeile singure sunt mai fericite decât cele aflate într-o relație

Rezultatele noului studiu dărâmă mitul că femeile sunt mai fericite la brațul unui bărbat.

Oamenii de știință susțin că femeile singure sunt mai fericite. Implicarea în relaţii a devenit o sarcină prea dificilă pentru ele.

Conform analiştilor Mintel, 61% dintre femei sunt mai fericite atunci când nu sunt implicate într-o relaţie, în comparație cu bărbații. Doar 49% dintre aceștia sunt mai fericiți decât cei care sunt implicați într-o relație sau într-un mariaj.

Studiul a mai demonstrat că 75% dintre femeile singure nu au căutat în mod activ o relaţie în ultimul an, comparativ cu 65% dintre bărbaţii singuri.

Mai mult, s-a constatat că femeile heterosexuale, care nu se află într-o relație, sunt mult mai stabile din punct de vedere emoțional decât bărbații heterosexuali, care nu au o relație.

„Există dovezi conform cărora femeile petrec mai mult timp încercând să rezolve sarcinile domestice, în comparaţie cu bărbaţii. De asemenea, cred că depun mai mult efort emoţional“, spune profesorul Emily Grundy, de la Universitatea din Essex.

Femeile alocă timp şi bani pentru întreţinerea aspectului fizic, se ocupă de sarcinile casnice şi fac eforturi pentru a rezolva problemele de cuplu.

Tipele singure au mai mulți prieteni și se relaxează făcând mai multe activități, sunt independente, fac ceea ce-și doresc și nu au nevoie de nimeni, în comparație cu cele care au un partener stabil. Și dacă credeai că în cazul bărbaților lucrurile stau la fel, te-ai înșelat. Aceștia tind să petreacă mai mult timp singuri, arată rezultatele studiului.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved