Femeile sunt mai fericite dacă iubiții lor sunt mai urâți decât ele – gândul
Sun, Jan 21st, 2018

Femeile sunt mai fericite dacă iubiții lor sunt mai urâți decât ele

Un studiu efectuat de Universitatea de Stat din Florida spune că relațiile au mai mult succes atunci când femeia este mai frumoasă decât partenerul său.

Cele peste 110 cupluri au fost analizate timp de patru luni. Au primit și un chestionar de completat, care a analizat dorința acestora de a arăta într-un mod atrăgător.

Astfel, cercetătorii au descoperit că femeile care aveau parteneri mai atractivi se supuneau diferitelor diete și tratamente pentru a arăta mai bine, lucru care contribuia la scăderea nivelului lor de fericire.

“Rezultatele au arătat că un soț atrăgător din punct de vedere fizic poate avea consecințe negative asupra partenerelor, mai ales dacă acestea nu sunt mai atractive decât partenerii lor”, spune cercetătorul Tania Reynolds.

În cazul cuplurilor în care ambii parteneri erau atractivi, aceștia nu au simțit nevoia de a-și schimba stilul de viață, înregistrând o rată mai mare a nivelului de fericire.

„Motivațiile bărbaților nu au fost asociate în mod semnificativ cu propria lor atractivitate în comparație cu cea a soțiilor“, se arată în studiu.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved