Femeilor, căutați un tată demn de copilul vostru – gândul
Thu, Nov 8th, 2018

Femeilor, căutați un tată demn de copilul vostru

Am cunoscut mame care plângeau pentru că bărbatul lor le-a bătut copilul. Am cunoscut mame mulțumite și fericite de el, pentru că e un soț și un tată cum rar mai găsești. Am cunoscut mame care au înțeles că celui care trebuia să fie sprijin pentru copil nici nu-i pasă. Am cunoscut mame care și-au schimbat părerea despre bărbatul devenit tată, iubindu-l și mai mult pentru felul în care își iubea el copiii. Am cunoscut femei care credeau că a fi soț e suficient și au greșit.

Femeilor, căutați un bărbat corect. Căutați un om cu valori, cu demnitate și respect de sine. Căutați un bărbat care să renunțe la aerul de cuceritor. Căutați pe cineva cu care să construiți. Căutați un bărbat exemplu. Pentru că va fi exemplu pentru voi și exemplu pentru copii voștri. El va învăța, va ajuta, va susține. El va fi primul om de încredere pentru fata voastră sau pentru băiatul vostru.

Femeilor, căutați un bărbat care să nu plece pe ușa din spate cu prima ocazie. Fiți fidele unui bărbat la fel de fidel. Aveți încredere în cineva care va avea la fel de multă încredere. Și mereu, dar mereu, țineți cont de faptul că bărbatul pe care îl iubiți la nebunie și îl vreți aproape toată viața va deveni într-o zi tatăl copiilor voștri. Cum va fi atunci? Ce-i va învăța pe copii? Cum îi va iubi? Va fi bun? Atent? Grijuliu? Va fi un tată corect? Dacă nu aveți niciun dubiu, trăiți fericite alături, împreună, și fiți la rândul vostru corecte și viitoare mame bune. Altfel, întrebați-vă cu ce se va termina totul.

sursa devorbacutine.eu Foto: wildwhim.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved