Fiecare femeie merită să se simtă şi să fie frumoasă în stilul ei unic – Fotograful ăsta luptă împotriva stereotipurilor pe care le impune societatea – gândul
Wed, Feb 27th, 2019

Fiecare femeie merită să se simtă şi să fie frumoasă în stilul ei unic – Fotograful ăsta luptă împotriva stereotipurilor pe care le impune societatea

Fiecare femeie este frumoasă, indiferent de culoare, formă, vârstă sau greutate.

Majoritatea femeilor încearcă să se ridice la nivelul stereotipurilor pe care le impune societatea, însă acest fotograf vrea să lupte cu regulile de frumusețe.

Carey Fruth a pus la cale un proiect inspirat din filmul ”American Beauty” și sprijină toate femeile care nu cred în frumusețea lor.

Tipul a fost revoltat de o scenă din film, în care un bărbat matur are o fantezie sexuală cu prietena fiicei sale, care este suplă şi foarte tânără.

 

În cadrul proiectului, femeile din SUA au acceptat să fie fotografiate complet goale, acoperite doar cu câteva flori de liliac.

„Cele mai multe femei din America nu sunt foarte suple, iar proiectul meu vrea să arate care este realitatea”, a declarat Carey.

#

#

#

#

#

#

#

#

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved