Gânduri motivante – de Morgan Freeman – gândul
Sat, Nov 3rd, 2018

Gânduri motivante – de Morgan Freeman

Morgan Freeman, este un actor american, regizor de film şi narator, câştigător al Premiului Oscar. A devenit cunoscut în anii 1990, după ce a avut roluri într-o serie de filme de succes produse la Hollywood.

În pofida tuturor aparențelor, actorul este un adept al simplicismului și al unui trai corect și demn. Gândurile lui sunt adevărată hrană pentru suflet și creier, din acest motiv am decis să le împărtășim și cu voi:

1. Poţi să ieşi din umbră… poţi găsi lumina. Ai fost făcut pentru măreţie.

2. Acest lucru l-am învăţat de la marii actori cu care am lucrat: tăcerea. Acesta este cel din urmă şi cel mai greu lucru.

3. Nu ştii niciodată ce îţi rezervă viaţa.

4. Pe măsură ce creşti pe plan profesional, înveţi să faci mai mult cu mai puţin timp.

5. Ai posibilitatea să schimbi ceva dacă redefineşti ce înseamnă cu adevărat succesul pentru tine.

6. Împreună cu iubirea, compasiunea, iertarea şi credinţa în umanitate vom învinge răul o dată pentru totdeauna.

7. Indiferent de cât de plin de provocări va fi destinul tău în viaţă, lumea are nevoie de tine cu adevărat, acum mai mult ca niciodată.

8. Banii nu sunt răi prin ei înşişi. Ei sunt doar o hârtie cu o valoare percepută pentru a obţine alte lucruri noi pe care noi le apreciem în alte moduri.

9. Sufletul tău ţipă pentru ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Iubeşte mai mult şi mai mult în fiecare zi şi în fiecare mod şi nu renunţa niciodată!

10. Astăzi păşeşte în această lume în care există iubire adevărată… şi, în cele din urmă, îţi vei da seama că iubirea este, de fapt, ce ţi-ai dorit toată viaţa.

11. Credeam că partea cea mai bună a vieţii mele era când aveam 50 de ani. Totul mergea bine, parcă pluteam pe o mare cu o briză uşoară din spate. Era bine şi când aveam 40 de ani, cariera mea începea să avanseze şi se petreceau lucruri minunate pe plan profesional. Însă cred că partea cea mai frumoasă a vieţii este întotdeauna aceea care ne aşteaptă.

12. Într-o zi, foarte curând, vom fi întrebaţi ce am făcut. Şi vom spune: „Am făcut tot ce am putut!” Trebuie. Pentru că dacă nu o facem, nu va fi nimeni care să întrebe.

13. Eu pot spune că viaţa mea este bună cu mine. A fost şi este bună. Aşadar, cred că rolul meu pe acest pământ este să fiu şi eu bun. Deci, cum poţi să fii bun în viaţă? Trăieşte!

sursa psihologiadeazi.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved