Generos sau zgarcit? Afla cum esti, in functie de zodia ta – gândul
Sun, Feb 4th, 2018

Generos sau zgarcit? Afla cum esti, in functie de zodia ta

Unii oameni sunt generosi, in timp ce altii sunt cat se poate de zgarciti. Tu din categorie faci parte? Iata care este parerea astrologilor.

Aceastea sunt, in ordine, cele mai generoase si zgarcite zodii.

Leu

Leul este foarte generos. Semn de Foc, lui ii place sa-i ajute pe ceilalti. Nu le da doar bani, ci si atentia si timpul sau.

La fel de posibil este, insa, ca tot acest ajutor sa fie dat doar pentru a fi el pus intr-o lumina stralucitoare.

Sagetator

Sagetatorul este o fire marinimoasa si doreste ca toata lumea sa aiba o viata frumoasa. Sagetatorului ii place sa ofere dragoste si fericire tuturor. Daca esti prieten cu un nativ al acestei zodii vei primi de fiecare data cadouri care sa te faca sa intelegi cat de mult te apreciaza.

Pesti

Semn de Apa, Pestii sunt condusi de emotie si intuitie. Sunt lipsiti de egoism si ii ajuta pe toti cei aflati in nevoie, chiar daca acest lucru inseamna sa se uite pe ei insisi. In plus, nu asteapta nimic in schimb.

Balanta

Balantele ii trateaza pe ceilalti exact asa cum ar vrea ele sa fie tratate, drept pentru care se poarta frumos cu toata lumea si sunt foarte generoase. Stiu ce le place celorlalti si sunt pricepute in a face surprize.

Varsator

Varsatorii sunt semn de aer si le place sa le rezolve celorlalti problemele. Sunt oamenii care si-ar da si camasa de pe ei, pentru ca ceilalti sa fie fericit.

Rac

Racii sunt empatici si se lasa condusi de emotie. Isi vor da si ultimul leu pentru o batranica aflata in nevoie. Nu pot trece nepasatori pe langa cineva care are o problema.

Capricorn

Capricornii sunt semne practice si pragmatice si daca dau cuiva ceva o fac doar pentru a castiga altceva in schimb. Daca ajuta pe cineva, se asteapta ca respectivul sa se revanseze.

Gemeni

Gemenii pot fi donatori universali, insa “uita” de ziua ta daca le-ai facut vreodata ceva. Daca esti in cercul lor de apropiati vei fi “ingropat” in cadouri, daca esti de cealalta parte a baricadei, nu vei vedea nici macar un leut.

Berbec

Te-ai astepta ca Berbecii sa fie generosi, asa cum sunt si celelalte semne de Foc. Dar nu e cazul. Desi nu sunt nepoliticosi, nu sunt firi foarte generoase, ci mai degraba egoiste. Ei sunt de parere ca fiecare trebuie sa ajunga acolo unde trebuie prin fortele proprii.

Taur

Taurii sunt semne foarte pamantene, iar banii sunt foarte importanti pentru ei. De aceea sunt si foarte atenti cu ei. Nu le place sa le dea celorlalti din avutia lor, poate doar o mica atentie de ziua de nastere sau de Craciun.

Scorpion

Scorpionii sunt buni prieteni, insa pana la dat. Iti vor spune cat de mult de apreciaza, dar se vor limita la cuvinte. Nu te astepta sa primesti cadouri de la ei.

Fecioara

Fecioarelor nu le place sa le ceri ajutorul. Prefera sa ajute ei atunci cand au chef. Nu este indicat sa le ceri bani, vor fi ultimii oameni de la care sa primesti ceva. Sunt foarte calculate cu bugetul propriu.

sursa sfatulparintilor.ro yourtango.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa