HOROSCOP 2018 CARIERA. 3 zodii au mari șanse de reușită! – gândul
Sat, Dec 30th, 2017

HOROSCOP 2018 CARIERA. 3 zodii au mari șanse de reușită!

HOROSCOP 2018 CARIERA. Anul nou poate fi plin de surprize placute daca fiecare zodie stie pe ce sa puna accentul. Din acest horoscop karmic vei afla unde ai gresit pana acum de nu ai avut noroc si ce trebuie sa eviti in 2018.

BERBEC – Trebuie sa renunti la agresivitate si sa privesti compromisurile cu alti ochi.

TAUR – Trebuie sa iti schimbi complet perspectivele. Anul 2018 va fi perfect pentru a incerca ceva nou. Te-ai gandit vreodata sa performezi intr-un domeniu cu totul strain? Ai putea da lovitura!

GEMENI – Va trebui sa incetezi sa ii mai judeci pe cei din jur, mai ales daca muncesc umar la umar cu tine.

RAC – In cazul tau va fi nevoie de extrem de multa rabdare si determinare. Nu vei mai putea fenta mult destinul daca nu pui piciorul in prag.

LEU – Anii 2014, 2015 si 2016 au fost dificili pentru ca nu ti-ai descoperit inca vocatia. In 2018 trebuie sa faci ce iti place cu adevarat, chiar daca nu iese din prima.

FECIOARA – In 2018 esti protejat de divinitate. Calatoreste cat de mult poti si profita de toate ocaziile. Vei gusta succesul intr-o tara straina.

BALANTA – 2018 se va imparti intre familie si cariera. Nu va trebui sa neglijezi niciunul din aceste sectoare.

SCORPION – Nu poti sa le ai pe toate. Asta trebuie sa inveti. Ca un lucru sa iti iasa 100%, vei fi nevoit sa te concentrei doar asupra lui. Nu amesteca treburile.

SAGETATOR – In 2018 se cere o schimbare majora din punct de vedere profesional. Apar oportunitati care iti vor veni manusi. Trebuie sa fii doar mai atent.

CAPRICORN – In anul ce vine nu mai merge cu strategiile ascunse. Vei fi nevoit sa te axezi pe planuri transparente, coerente, in care sa implici oameni devotati, ca tine.

VARSATOR – 2018 vine ca o gura de oxigen pentru tine, din toate punctele de vedere. Vei fi, totusi, nevoit sa cobori cu picioarele pe pamant. E frumos sa visezi, dar e trist cand te trezesti din visare si nu ai realizat nimic.

PESTI – 2018 va fi un an la fel de bun ca 2016. Singura mentiune ce trebuie facuta este ca in primele luni ale anului nu sunt incurajate investitiile in proiecte noi.

sursa teotrandafir.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa