Horoscop 2018: Topul zodiilor care vor avea ghinion tot anul viitor – gândul
Sat, Dec 30th, 2017

Horoscop 2018: Topul zodiilor care vor avea ghinion tot anul viitor

Horoscop 2018: Care sunt cele mai ghinioniste semne zodiacale. Dacă pentru unii nativi este un an plin de realizări și împliniri, pentru alții este un an plin de ghinion.

Zodiile ghinioniste în 2018

Astrologii spun că semnele zodiacale urmărite de ghinion sunt: Taur, Rac, Fecioară, Vărsător. Pești.

Horoscop 2018: Persoanele născute sub semnul Taur vor avea o situație financiară nestatornică în acestan. Ei vor trebui să-și gestioneze cu atenție și cu prudență finanțele sau vor suferi pierderi financiare neașteptate.

Ei nu ar trebui să se lucreze cu bani nemunciți, ca să nu-și piardă atât colegii, cât și economiilelor. De asemenea, ei nu ar trebui să împrumute bani.

Horoscop 2018: Zodia Rac va avea un an prosper, presărat cu succes, însă cu porbleme pe partea amoroasă. Sunt vizați cei singuri. Identificați problema la dumneavoastră.

Horoscop 2018: Fecioarele vor avea un an benefic pe partea financiară în 2018. Cele mai bune luni pentru a-și majora economiile vor fi februarie și iunie 2018, în timpul cărora ar trebui să-și folosească din plin timpul necesar pentru a investi și a încasa.

Ar trebui să evite jocurile de noroc, să speculeze și să colecteze câștiguri ilegale sau vor pierde tot ce au, mai ales în decembrie 2018.

Horoscop 2018: Vărsătorul ar trebui sa atingă un echilibru între muncă și odihnă și trebuie să acorde o atenție deosebită dietei lor, chiar daca ei vor avea sănătate bună în 2018.

Mai multă odihnă după muncă și nu ar trebui să se suprasolicite niciodată pentru a evita atât oboseala fizică cât și cea mentală.

Ei nu ar trebui să mănânce prea mult și ar trebui să mențină o dietă echilibrată în fiecare zi.

Horoscopul 2018: Peștii au nevoie de o gură de apă rece din când în când să-i răcoarească și să-i aducă înapoi pe pământ.

Venitul obișnuit al Pestilor nu va fi atât de rău și nu vor avea niciun efect de scădere. Ei trebuie să gestioneze cu atenție chestiunile monetare și să încerce să-și reducă cheltuielile.

De asemenea, nu trebuie să se implice în jocuri de noroc sau tranzacții speculative în cazul în care devin captivi și întâmpină o criză financiară.

Articole pe acelasi subiect: Top 5 zodii cu ghinion la bani

Top 5 zodii cu ghinion la bani:

5. Capricorn. Chiar dacă nu au noroc efectiv la bani, aceşti nativi reuşesc să strângă ceva bancnote prin zgârcenia caracteristică zodiei.

Nu vei vedea prea des un Capricorn prin mall-uri, după haine scumpe sau parfumuri, decât dacă sunt pentru cineva apropiat. În rest, acest nativ preferă să ţină banii sub saltea, decât să-şi satisfacă vreun moft.

4. Balanţă. Finanţele acestor nativi oscilează, la fel ca talerele semnului zodiacal sub care s-au născut.

Ba au noroc de bani în prima parte a vieţii, pe care îi irosesc pe tot felul de lucruri inutile, ba au ghinion până trec de cumpăna de 30 de ani. În orice caz, cumpărăturile sun cele care aduc Balanţele în sapă de lemn mai tot timpul.

3. Berbec. Generozitatea faţă de cei apropiaţi îi face pe aceşti nativi să rămână destul de repede fără bani.

Pentru că nici nu au noroc într-ale finanţelor şi nici nu sunt tocmai cumpătaţi, Berbecii pot suferi destul de mult din cauza banilor, sau, mai bine zis, din cauza lipsei lor.

2. Vărsător. Total aiuriţi când vine vorba de bani, Vărsătorii ar toca bancnote toată viaţa, doar că la un moment dat se strânge cureaua şi pentru ei.

Partea bună este că aceşti nativi au mare noroc la bani, astfel că nu le pare rău atunci când cheltuiesc o avere pe diferite lucruri, în special pe cele ce ţin de tehnologie.

1. Rac. Păguboşi din fire, cei născuţi sub acest semn nu au noroc la bani şi vor ajunge la o stabilitate financiară doar dacă au alături un partener descurcăreţ, care să le administreze bugetul.

Pentru că sunt foarte darnici, Racii nu ajung să pună bani deoparte, căci preferă să-i vadă pe cei din jur fericiţi, chiar dacă asta le va lăsa de multe ori o gaură în buget, greu de acoperit.

sursa teotrandafir.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa