Horoscop aprilie: Cum ne influenteaza principalele evenimente astrologice ale lunii – gândul
Mon, Apr 5th, 2021

Horoscop aprilie: Cum ne influenteaza principalele evenimente astrologice ale lunii

In a doua luna a primaverii astrele ne provoaca la introspectie, prosperitate, dezvoltare si creatie.

Va prezentam cele mai importante evenimente astrale din aceasta perioada, dar si modul in care acestea vor avea ecou in viata noastra.

Luna aprilie este plina de evenimente astrologice care ne scot din zona confortului si ne imping sa evoluam, sa mergem mai departe, sa ne urmam chemarea inimii si sa legam noi relatii, colaborari si parteneriate. Este o luna plina de evenimente imprevizibile, in fata carora putem simti ca am pierdut controlul sau ca rezolvarea lor nu depinde de noi, insa ceea ce este bine sa facem e sa ne pregatim, sa fim gata pentru orice raspuns vom primi. O luna dinamica si plina de provocari in toate planurile vietii.

4 Aprilie – Mercur intra in semnul Berbecului

Luna aprilie incepe energic, exploziv chiar, aducandu-ne nerabdare, pofta de munca, de aventura, dar si provocari in care trebuie sa ne gestionam foarte bine timpul si resursele. Zodia Berbec este una increzatoare, sociabila, aventuriera si foarte dinamica, iar aceste caracteristici de baza sunt transmise si catre ceilalti nativi ai zodiacului.

Unii dintre noi ne putem simti impinsi de la spate, altii poate vor simti ca ritmul cu care se intampla lucrurile este prea alert. Mai mult decat atat, pot sa apara anumite riscuri pe care trebuie sa ni le asumam, invatand astfel sa avem mai multa incredere in noi, sa facem mai mult din ceea ce ne-am dori sa facem.

Perioada este marcata si de o mobilizare a resurselor de orice fel, dar si de energie, calatorii, relatii noi si schimbari in cariera.

9 Aprilie – Marte (Gemeni) în cuadratură cu Neptun (Peşti)

Primim multă energie, însă odată cu aceasta se instaurează și haosul. Avem nevoie să ne pregătim puțin îanintea zilei de 9 aprilie, pentru a putea face față cu succes următoarelor zile. O bună organizare la locul de muncă, dar și acasă, o planificare a chelutielilor, drumurilor pentru rezolvarea unor probleme reprezintă soluții pentru o perioadă în care este posibil să acționăm haotic, fără o direcție clară și, așadar, fără să obținem rezultate.

Astfel că, dacă aveți lucruri de rezolvat începând cu 9 aprilie, este bine să vi le planificați meticulos.

12 aprilie – Venus (Berbec) în cuadratură cu Pluton (Capricorn)

Este posibil să regândim relațiile noastre cu persoane care prezintă o anumită autoritate în viața noastră. Mai mult decât atât, noi ne putem asuma anumite responsabilități și o nouă poziție în fața acestora, o poziție de conducere, de lider sau de izolare, după caz.

Este posibil să dorim să punem capăt unor situații care s-au tot repretat în ultima vreme, legate de anumite persoane, față de care vrem să schimbăm imaginea, percepția și modul în care ne raportăm.

14 aprilie – Venus în Taur

Acest eveniment astrologic prezintă ecou în special în viața personală, aducând influențe bune asupra relațiilor de dragoste și din familie. Ne vom concentra mai mult pe planul sentimental, ne putem vizita rudele și chiar plănuim concedii alături de cei dragi.

Pentru cuplurile aflate la început, în această perioadă pot fi luate decizii în relație, cum ar fi să se mute împreună, să se căsătorească sau chiar să conceapă un copil.

19 aprilie: Soare-Mercur în Taur

În sfârșit se instalează calmul, mintea noastră devine mai limpede și activitățile capătă o nuanță practică, echilibrată și ordonată. Ieșim așadar din senzația de haos și lucrurile par să prindă un sens, să se apropie de o finalitate. Devenim mai productivi, iar pentru unii nativi mai norocoși noi proiecte sau colaborări pot fi semnate.

23 aprilie – Venus în conjuncţie cu Uranus (Taur)

În această perioadă astrele ne aduc dorința de aventură, de nou, de a ieși din tipare. Putem deveni mai rebeli, mai curajoși, mai noncoformisti decât suntem de obicei. De asemenea, este cazul să ne așteptăm la unele surprize din partea vieții, situații noi în fața cărora trebuie să ne adaptăm rapid. Creativitatea ne este pusă la încercare, dar și responsabilitatea, căci oricâtă poftă de aventură am avea, este necesar să acționăm cu prudență.

25 aprilie – Venus şi Mercur (Taur) în cuadratură cu Saturn (Vărsător)

Acest eveniment astral ne aduce o serie de provocări care ne pot mișca profund. Pentru unii nativi, preț de câteva zile se poate stârni o furtună interioară, ceea ce poate duce la luarea unor hotărâri în față cărora nativii ezitau de ceva vreme, acum sunt nevoiți să aleagă o cale, să facă un compromis, să meargă înainte orice ar fi. Primim un puternic impuls de a ne urma dorințele, dar pentru realizarea acestora vom avea nevoie de ceilalți. Așadar este încurajată comunicarea, colaborarea, munca în echipă.

30 aprilie – Soarele în conjuncţie cu Uranus (Taur)

La finalul acestei luni primim iarăși o doză de energie, simțind o nevoie acută de libertate, de distracție, de călătorii sau pur și simplu de timp pentru noi, în care să ne relaxăm și să ne refacem puterile. Simțim că este timpul să investim mai mult în noi, în ceea ce ne face mai fericiți și ne sporește confortul în viața de zi cu zi, căpătând deja o experiență aparte pe care am dobândit-o pe tot parcursul lunii aprilie, o lună, așa cum spuneam mai sus, plină de provocări și lecții de viață.

La finalul acestei luni ne vom simți pe de o parte răvășiți, dar pe de alta mai bogați spiritual, mai încrezători în propriile forțe, mai optimiști și cu mai mulți prieteni.

sursa horoscop.kudika.ro Foto: Unsplash.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa