Horoscop de weekend 18-20 Decembrie 2020: Gemenii vor reuşi să achite nişte datorii mai vechi, Balanţele au o stare de spirit foarte bună – gândul
Fri, Dec 18th, 2020

Horoscop de weekend 18-20 Decembrie 2020: Gemenii vor reuşi să achite nişte datorii mai vechi, Balanţele au o stare de spirit foarte bună

Horoscopul de weekend 18-20 Decembrie 2020. Citeste horoscopul de weekend 18-20 Decembrie 2020 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste!

Gemenii vor reuşi să achite nişte datorii mai vechi, Balanţele au o stare de spirit foarte bună, iar Scorpionii au de luat o decizie care le va afecta întreg viitorul.

Berbec:

Weekendul acesta va fi dedicat membrilor familiei. În ultima vreme ai muncit foarte mult şi nu prea ai avut timp şi energie pentru ei, aşa că trebuie să te revanșezi. Gătește ceva delicios pentru ei şi discutați diverse, astfel încât să îți simtă prezenţa.

Taur:

În weekendul acesta ai o mică ceartă cu un prieten apropiat, ceea ce o să te supere. Dacă nu vrei să pierzi un prieten din cauza unei probleme neînsemnate, trebuie să faci primul pas şi să îți ceri iertare. Să fii orgolioasă nu duce la nimic bun!

Gemeni:

Dacă ai nişte datorii de achitat, în cursul acestor zile vei reuşi să scapi de ele, pentru că vei primi nişte bani în plus la salariu. Nu mai lăsa lucrurile nerezolvate, deoarece eşti singura care trebuie să se ocupe de ele, iar amânarea nu este o soluţie pe termen lung.

Rac:

Ţi se pare că ai luat în greutate în ultima lună, pentru că nu ai făcut altceva decât să stai toată ziua într-un birou. Vei folosi weekendul ca să faci o sesiune intensă de sport, astfel încât să nu te mai simţi aşa vinovată că eşti sedentară.

Leu:

În cursul acestui weekend reuşeşti să scapi de o datorie veche pe care o aveai. Acum răsufli uşurată şi te simţi mult mai relaxată. Nimănui nu îi place să aibă datorii, dar ai trecut cu bine şi peste asta. În restul timpului rămâne să te odihnești.

Fecioară:

Primeşti o invitaţie pe care nu prea ai cum să o refuzi, fiind considerată de tine un fel de obligație. Dacă situaţia financiară nu prea te ajută, ai putea să găseşti o scuză bună ca să nu te duci.

Balanţă:

În weekendul acesta vei avea parte de unul dintre cele mai frumoase momente din ultima perioadă. Vei radia de fericire şi nimic nu va reuşi să îţi strice starea. Dacă cineva doreşte să îşi însenineze ziua, ar face bine să stea cât mai mult prin preajma ta.

Scorpion:

Vei avea de luat o decizie foarte importantă pentru viitorul tău în acest weekend. Nu te grăbi şi nu te lăsa influențată de factorii exteriori. Mai bine oferi un răspuns puţin întârziat decât să ai păreri de rău mai târziu.

Săgetător:

În weekendul acesta trebuie să mergi la o petrecere însă lipsa unui partener te face să îţi anulezi prezenţa. Nu ar trebui să procedezi aşa, mai ai multe variante. Poţi invita un coleg de la muncă sau un prieten apropiat sau, de ce nu, poţi merge singură şi poate vei întâlni acolo pe cineva tot singur ca tine.

Capricorn:

Vei cunoaşte pe cineva care îţi va da lumea peste cap într-un mod inexplicabil. Te vei întreba dacă te-ai îndrăgostit sau dacă este vorba doar despre o atracție de moment. Îţi vei da seama mai târziu, acum bucură-te de moment!

Vărsător:

O rudă care vine să te viziteze pe neaşteptate îţi va strica planurile pentru weekendul acesta. Este normal să fii nemulțumită însă încearcă să nu arăți acest lucru, pentru că nu este politicos. Sigur vei găsi altceva de făcut şi, mai mult decât atât, vei fi şi spontană…

Peşti:

Pune odihna pe primul plan şi nu îţi aglomera weekendul cu tot felul de activităţi solicitante. Vei fi obosită încă de la începutul săptămânii dacă vei proceda aşa. Încearcă să petreci mai mult timp în natură, la aer curat.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa