Horoscop saptamanal 4-10 Ianuarie 2021: Balanțele au parte de reușite – gândul
Mon, Jan 4th, 2021

Horoscop saptamanal 4-10 Ianuarie 2021: Balanțele au parte de reușite

Horoscop saptamanal 4-10 Ianuarie 2021: Cititi randurile urmatoare si aflati la ce sa va asteptati in aceasta saptamana, in functie de zodie! Vedeti care sunt principalele evenimente care va vor marca aceasta perioada, citind horoscopul saptamanal pentru zodia dumneavoastra!

Săptămâna Taurilor este una plină de liniște și pace, Balanțele au parte de reușite, iar Capricornii sunt apreciați tot mai mult.

Berbec

Nu dai randamentul la care te-ai fi așteptat în cursul acestei săptămâni, motiv pentru care este posibil să ai parte mai târziu de unele reproșuri. Atenție mare! Nici apropiaţii tăi nu sunt mulțumiți de comportamentul tău și te sfătuiesc să vizitezi un medic sau psiholog.

Taur

Ai parte de o săptămână echilibrată și ar fi bine să te concentrezi ca să o menții așa până la final. Familia îţi va ocupa tot timpul în weekend, însă acest lucru nu te va deranja absolut deloc, ba chiar vei fii fericită alături de cei dragi.

Gemeni

Nu prea îți sunt recunoscute meritele la locul de muncă, lucru care te deranjează și ajunge chiar să te irite destul de puternic. Nici relațiile cu cei din jur nu par să funcționeze la fel de bine ca altădată. Ai grijă să nu îți pierzi de tot răbdarea.

Rac

Începutul săptămânii nu se arată a fi unul foarte promițător în cazul tău. Pe la mijlocul acesteia vei da peste noi oportunități de câștiguri financiare suplimentare, aşa că ar fi bine să nu le ratezi.

Leu

Totul se rezumă la starea de sănătate. Dacă ești afectată de stări ușoare de disconfort, ar trebui să faci ceva în privința aceasta, altfel vei avea de suferit pe toate planurile. Fă-ţi o programare la medic şi scapă de griji!

Fecioară

Ești ușor cu capul în nori săptămâna aceasta și nu reușești să te concentrezi prea bine. Nu te împovăra cu sarcini prea dificile la birou, pentru că nu vei da randament maxim. În weekend, vei avea parte de o surpriză din partea familiei tale sau a partenerului.

Balanță

Eşti în toane bune toată săptămâna aceasta şi nimic nu îţi poate perturba liniştea, nici măcar locul de muncă. Faci față cu brio oricărei provocări ce îți iese în cale, iar dacă o ții tot așa, ai șanse mari să te bucuri de o promovare în viitorul nu foarte îndepărtat.

Scorpion

Relaxează-te şi concentrează-te asupra ta. Ai nevoie de o doză bună de energie, lucru pe care nu-l vei putea obține dacă te frămânți și te obosești cu toate „mărunțișurile”. Încearcă să pui mai mult accent pe nevoile personale.

Săgetător

Nu te simţi în apele tale, iar dacă cineva se oferă să te ajute sau să te sfătuiască într-o anumită privință, nu va avea succes. Simți nevoia să stai mai retrasă și să analizezi unele aspecte care te-au cam supărat zilele trecute.

Capricorn

Te simţi bine întreaga săptămână şi parcă nici sarcinile de la muncă nu reușesc să îți dea durerile de cap de altădată. Superiorii tăi încep să te aprecieze tot mai mult, iar colegii de serviciu te vor privi cu alţi ochi datorită prestației tale.

Vărsător

Performanța ta la locul de muncă nu reușește să fie afectată de niciun factor exterior, fapt care te mulțumește. Ai o săptămână uşoară din acest punct de vedere şi vei reuşi să duci la bun sfârşit orice sarcină ţi se alocă.

Pești

Analizezi mult comportamentul și atitudinea celor din jur. Dacă ți se oferă șansa, pe la  jumătatea săptămânii te poţi angaja în noi proiecte. Săptămâna aceasta este favorabilă întâlnirilor romantice, aşa că dacă eşti singură, nu ezita să ieşi în oraş și să socializezi.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa