Horoscop Zilnic Luni 16 Noiembrie 2020: Urmează pentru Berbeci o perioadă plină de provocări la locul de muncă – gândul
Mon, Nov 16th, 2020

Horoscop Zilnic Luni 16 Noiembrie 2020: Urmează pentru Berbeci o perioadă plină de provocări la locul de muncă

Horoscop zilnic Luni 16 Noiembrie 2020: Evoluție spirituală și profesională sunt cuvintele de bază în aceata perioada. Multe zodii vor simți pe propria lor piele gustul succesului. Urmează pentru Berbeci o perioadă plină de provocări la locul de muncă. Șefii au pretenții mari de la ei și va fi necesar să se ridice la nivelul așteptărilor. Aceste eforturi vor fi răsplătite financiar pe măsură. Pentru Fecioară urmează o etapă de fructificare a unor oportunități de a ocupa o nouă funcție sau chiar de a începe o colaborare în străinătate. Vă recomandăm să profitați la maximum de acest influx astral. Va urma o etapă mai dificilă din multe puncte de vedere pentru nativii din Săgetător, însă cu multă muncă, bazată pe resursele proprii, totul poate fi depășit. Vă va fi pusă la încercare încrederea în oameni și veți reliaza că unele prietenii nu au fost niciodată sincere.

Horoscop zilnic Berbec Luni 16 Noiembrie 2020

Urmează pentru Berbeci o perioadă plină de provocări la locul de muncă. Șefii au pretenții mari de la ei și va fi necesar să se ridice la nivelul așteptărilor. Aceste eforturi vor fi răsplătite financiar pe măsură. Eclipsele care urmează au rolul de a restabili pacea sufletească și de a aduce echilibrul în sfera sentimentală. Nu neglijați însă sectroul sănătății. Pot reveni în prezent probleme minore de sănătate cărora nu le-ați dat atenția cuvenită și care vă vor pune acum bețe în roate. O vizită medicului ar fi mai mult decât necesară. Ce mai așteptați?Dacă până acum situația nu a fost tocmai roz pentru voi pe niciun plan, iată însă că sectorul amoros revine în centrul atenției. Mulți Berbeci au divorțat, iar cei care au reușit să supraviețuiască alături de cineva au fost bulversați de ceea ce simt. Va răsari curând și soarele pe strada voastră. Fiți pregătiți să primiți ceea ce meritați.

Horoscop zilnic Taur Luni 16 Noiembrie 2020

Taurii se  vor simți mult mai hotărâți și mai dornici de a reuși din punct de vedere profesional. Vor cu orice preț să se afirme în societate și sunt capabili să mute munții din loc. Vor recunoaștere din partea celorlalți și cred cu tărie că ei sunt printre cei mai buni în tot cee ace întreprind. Vor exista modificări pe partea sentimentală iar multe căsnicii se vor destrăma. Sunt posibile anumite situații în care Taurii să scoată la iveală și o alta personalitate însă acest lucru depinde foarte mult de modul în care sunt tratați de către cei din jur. Gelozia va fi dusă la cote maxime. Taurii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare deoarece urmează o perioadă în care nervii vor fi foarte solicitați. Toate frustrările de la locul de muncă vor fi duse acasă, unde se va amplifica starea de tensiune deja existentă.

Horoscop zilnic Gemeni Luni 16 Noiembrie 2020

Gemenii vor analiza, vor pune lucrurile cap la cap, vor trage concluzii, vor extrage esența din tot ceea ce fac, iar în cele din urmă, vor deveni motorul schimbării în lume. Încep să își expună punctul de vedere într-un mod ferm și va conta enorm în cee ace doresc să inițieze în viitorul apropiat. Acumulează cunoștinte noi și sunt dorinici de schimbare pe mai toate planurile. Dacă ar fi ceva ce ar putea interveni în acest proces ar fi comoditatea lor. Dacă își vor asculta rațiunea, pot demara proiecte uimitoare. Până acum aveau tendința de a lăsa lucrurile să fie rezolvate de ceilalți, a sosit momentul să ia atitudine. Sănătatea poate să pună probleme dacă vor continua în ritmul lor caracteristic, de a se neglija, așa că recomandăm cu această ocazie să încerce să îți schimbe stilul de viață. Totul pare că decurge în stilul lor conformist, însă plin de adrenalină.

Horoscop Rac Luni 16 Noiembrie 2020

Racii vor ajunge în conjuncture nevaforabile în această perioadă. Le este testate încrederea, sinceritatea și loialitatea. Posibil ca persoane apropiate să profite de aceste calități ale lor și să ajungă fără propriul acord în mrejele minciunii și falsității. Rezultatele acțiunilor voastre vor fi vizibile, motiv pentru care vă recomandăm să aveți mare grijă la persoanele cu care interacționați și pe care le doriți alături de voi în continuare. Cel mai bine aspectați vor fi cei singuri, aceștia își vor găsi iubirea mult visată. Pentru cei aflați deja în relații stabile, urmează o perioadă de liniște, fără prea mari schimbări de natură să aducă tulburări emoționale. Posibil ca petrecerile la care urmează să fiți invitați să  vă mai scoată  puțin din rutină și să  vă aducă o nouă viziune asupra vieții în doi. Depinde de voi cum percepeți situațiile pe care urmează să le trăiți. Astrele v-au pregătit surprize.

Horoscop zilnic Leu Luni 16 Noiembrie 2020 

Leilor li se cere în această perioadă mai multă seriozitate și ore peste program la locul de muncă. Orgolioși cum îi știm vor lua totul asupra lor și îi vor subevalua pe colegii de muncă. Vă recomandăm totuși să aveți grija la sănătate și să nu vă suprasolicitați. Aveți susținerea universului în tot ceea ce veți realiza, dar să nu întindeți prea mult coarda. Veți avea parte de multe „surprize“, menite să vă arate cine vă este alături și cine nu. Atenție cui vă confesați căci în această perioadă veți învăța că nu toți cei din jur vă vor binele și vor fi oameni care vă vor ataca pe la spate. Următoarea perioadă vă va pune în situații destul de încordate, de aceea se recomandă multă atenție și prudență în ceea ce spuneți. Pe plan amoros, favorizații vor fi cei singuri, iar acolo unde s-a început o relație nouă, aceasta se vă oficializa

Horoscop Fecioară Luni 16 Noiembrie 2020

Pentru Fecioară urmează o etapă de fructificare a unor oportunități de a ocupa o nouă funcție sau chiar de a începe o colaborare în străinătate. Vă recomandăm să profitați la maximum de acest influx astral. Pentru nativii aflați într-o relație de lungă durată există șansa să se căsătorească. Vor fi unii nativi care vor alege mai bine singurătatea, decât să mai continue o relație doar pentru a salva aparențele. Aveți o perioadă agitată deoarece tot felul de coșmaruri, vise care  vă vor strica starea, insă vă recomandăm să nu le luați în serios. Nimic nu e durabil. Aveți tendita de a vă autoizola, lucru deloc benefic pentru voi. Încercați să căutați compania unor persoane noi în anturaj, noile relații care se vor construi vor avea un caracter durabil. Viitorul vă mai îndulci atmosfera și așa tensionată.

Horoscop zilnic Balanță Luni 16 Noiembrie 2020

Balanțele vor petrece fiecare zi că o sărbătoare. Sunt șanse destul de mari ca nativii singuri să cunoască marea dragoste. Urmează o etapă de evoluție pe plan spiritual pentru voi și acestea vor avea un caracter benefic asupra psihicului. Acolo unde sunt relații deja închegate pot aduce un copil pe lume, și chiar fiscalizarea relației. Veți cunoaște fericirea supremă și veți avea senzația că plutiți pe culmile succesului. Sănătatea nu vă va pune nici ea probleme și veți reuși să scăpați de migrenele care nu vă dădeau pace. Acestea vor deschide noi oportunități de a călători în străinătate, de a vă fi recunoscut talentul de către cineva de acolo. O să cunoașteți o nouă treaptă a evoluției spirituale care va susține acești nativi din toate punctele de vedere.

Horoscop Scorpion Luni 16 Noiembrie 2020

Pentru Scorpioni urmează o etapă de glorie, iar imaginea lor va fi pe un piedestal. Va fi o perioadă de recunoștere a meritelor și a muncii depuse în ultimii ani. Sunteți capabili să vă asumați noi riscuri și plecați de la premisa că orice e posibil atâta vreme cât vă doriți cu adevărat. Asumarea este cuvântul care vă caracterizează în această nouă etapă a vieții voastre. Această etapă presupune și o treaptă evolutivă care vă va face mult mai sceptici la adresa partenerului și a colaboratorilor. Gelozia voastră va fi pusă la încercare. Trebuie să învățați să fiți mai cinstiți cu partenerul și să încercați să comunicați deschis atunci când un anumit lucru vă deranjează la acesta. Comunicarea este cheia unei relații de durată.

Horoscop Săgetător Luni 16 Noiembrie 2020

Ideile financiare sunt cel mai bine cotate și au șanse să se materializeze în următoarea perioadă. Sunteți din ce în ce mai realiști și elaborați un plan care vă va aduce foarte multe beneficii. Va urma o etapă mai dificilă din multe puncte de vedere pentru nativii din Săgetător, însă cu multă muncă, bazată pe resursele proprii, totul poate fi depășit. Vă va fi pusă la încercare încrederea în oameni și veți reliaza că unele prietenii nu au fost niciodată sincere. Sectorul amoros va fi și el incert și va plana gelozia pe toată această etapă. Sunt favorizate călătoriile în străinătate, iar jobul vă va oferi șansa de a cunoaște noi lumi și tradiții care vor însemna pentru voi o etapă de autocunoaștere. Nimic din ce ați clădit în toată această vreme nu va mai fi la fel și veți privi viața cu alți ochi. Cu această ocazie vă veți cunoaște o latură întunecată a caracterului celor din jurul vostru.

Horoscop Capricorn Luni 16 Noiembrie 2020

Pentru Capricorni urmează o etapă foarte agitată. Vor simți pe propria lor piele că ceilalți vor încerca să profite de felul vostru de a fi. Încercați să nu mai faceți compromisuri și să acordați ajutorul doar daca vă este solicitat. Actele de caritate vă vor adduce în conjunctuie care vă vor solicita foarte mult din punct de vedere emoțional. Încercați pe cât posibil să profitați de tot ceea ce primiți. Există șanse de a pierde în acele perioade sume substanțiale de bani, sume pe care însă le veți câștiga înapoi, cel mai important va fi modul în care o să învățați să vă acomodați cu noile trenduri. Conservatori cum vă știm, veți accepta cu greu noile reguli și veți avea impresia că cei din jur vă marginalizează. Nimic nu este așa cum pare. Încercați să fiți deschiși!

Horoscop Vărsător Luni 16 Noiembrie 2020

Problemele voastre vor deveni probleme ale unui întreg popor, ale întregii umanități.Aveți tendința de a vă destăinui unor persoane străine și de a solicita atenția tuturor celor din jur. Vreți că toată lumea să vă acorde atenție și nu de multe ori veți fi victimă în propria voastră poveste. Sănătatea nu vă pune probleme atâta timp cât veți asculta de intuiție, de propriul vostru corp. Membrii familiei vă vor judeca pentru deciziile luate, dar vor constata în timp că ați făcut ceea ce era mai bine. Fiecare decizie pe care o luați va trece prin filtrul rațiunii, motiv pentru care veți fi siguri că este decizia corecta pentru voi în această etapă a vieții. Nimic nu e imposibil atâta vreme cât iți dorești cu adevărat. Planul subconștient devine activ și puteți profita de ceea ce înseamnă intuiție și intrați în posesia unor secrete.

Horoscop zilnic Pești Luni 16 Noiembrie 2020

Perioada următoare va fi una destul de controversată pentru Pești deoarece vor fi prinși fără voia lor în discuții contradictorii care le vor stribi imaginea în societate și la locul de muncă. După o etapă destul de tensionată, acum vine momentul în care șefii vor ține cont de ideile voastre. Vă sfătuim să nu luați decizii în graba și să acordați mai multă atenție informațiilor pe care le primiți în mod gratuit de la terțe persoane. Acest lucru poate aduce un plus de imagine, recunoaștere socială și chiar avansare pentru Pești.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa