Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 noiembrie. Soluția problemelor financiare ale Berbecului depinde de noroc – gândul
Mon, Nov 16th, 2020

Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 noiembrie. Soluția problemelor financiare ale Berbecului depinde de noroc

Berbec, soluția problemelor tale financiare depinde de noroc.

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Soluția problemelor tale financiare depinde de noroc.

Cu toate acestea, tot trebuie să faci un efort și să te ridici din pat în fiecare dimineață pentru a munci. Ai încredere, această situație nu va dura la nesfârșit. În loc să-ți plângi de milă, profită de orice ocazie pentru a câștiga ceva bani în plus.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Vei avea parte de o săptămână fără nori.

Un sentiment de pace te învăluie și te vei simți confortabil cu ceea ce ai. Ai muncit mult pentru a obține ceea ce ai acum și pentru a avea un buget echilibrat, iar astăzi culegi ceea ce ai semănat. Investițiile tale calculate și modul inteligent de trai te-au adus în acest punct. Savurează fiecare secundă a acestei săptămâni!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Situația ta financiară nu se va îmbunătăți ca prin minune nici în această săptămână.

Va dura puțin mai mult decât te așteptai. În ciuda a tot ce se întâmplă, vei primi vești interesante care te vor umple de optimism. Vei fi surprins/ă într-un mod pozitiv. Nu îți planifica cheltuieli mari, astfel vei evita neplăcerile. Pentru a-ți face planuri, așteaptă până când contextul este complet favorabil.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Bugetul tău îți permite în mare măsură să îți faci plăcerile.

Nu te uita în portofel, deoarece este o săptămână foarte bună din acest punct de vedere. Dacă ai făcut recent unele investiții, vei primi vești bune. Stabilitatea financiară de care te bucuri acum îți permite să-ți faci planuri pe termen lung.

Leu(22 iulie – 22 august)

Oamenii care nu au aceleași valori privitoare la bani ca și tine te vor încuraja să cheltuiești prea mult.

Din păcate, dacă cedezi, vei regreta toate achizițiile făcute, achiziții care sunt prea scumpe pentru tine. În această săptămână, fă-ți curaj să spui nu! Acest lucru te va face să pari zgârcit/ă, dar, pe de altă parte, te va salva de la sărăcie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână este sinonimă cu noutatea.

Veniturile cresc și sunt foarte satisfăcătoare, așadar începi să te distrezi. Ai parcurs un drum lung pana să ajungi aici, iar astăzi, datorită eforturilor tale, situația ta financiară este clar stabilizată. Ar putea apărea oportunități noi. Cu un management la fel de impecabil ca până acum, achizițiile și investițiile tale vor da roade.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Faptul că ești prea încrezător/oare te determină să îți asumi riscuri finaciare în această săptămână.

Din păcate, contrar a ceea ce crezi, acest lucru va deveni sursa unor probleme. În această săptămână, deși ești dornic/ă de răsfăț, fii atent/ă la ceea ce faci. Înainte de a acționa, gândește-te la viitor, pentru că în acest moment nu există niciun semn că lucrurile vor deveni mai bune în timp.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

În ceea ce privește situația ta financiară, totul este bine.

Se poate spune că ești fericitul câștigător desemnat de astre din această săptămână. Mai concret, drumul tău se apropie de final, iar finalul promite să fie unul fericit. Îți atingi obiectivele și apar oportunități care nu trebuie ratate. Fii atentă și relaxează-te în același timp!  

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În această săptămână vei putea să începi să achiziționezi o parte din lucrurile pe care le-ai amânat din cauza lipsei de bani.

Situația ta financiară se îmbunătățește, iar munca devine mai plăcută datorită faptului că ești răsplătit/ă așa cum meriți. Lasă deoparte temerile, însă fii chibzuit/ă în continuare!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Întâmpină cu brațele deschise o săptămână bună în ceea ce privește banii.

Situația ta financiară revine la normal după o lungă perioadă de timp în care abia ai reușit să te menții pe linia de plutire. Încă de luni începi să scapi de datorii și de obligații. Desigur, dacă te vezi cu buzunarele pline acum nu înseamnă că poți arunca cu banii pe fereastră. Lecțiile din trecut ar trebui să te ajute!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Circumstanțele astrale te încurajează să investești generos în bunăstarea familiei tale.

Din păcate, pentru a încheia săptămână fără probleme, va trebui să faci sacrificii. Rezistă influențelor exterioare și păstrează-ți stilul de viață echilibrat ca și până acum.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Beneficiezi de o anumită prosperitate. Nu se poate spune că e exact ceea ce îți dorești, însă e semn bun.

Veniturile și câștigurile tale încep să se vadă datorită eforturilor și a muncii tale asidue din ultima perioadă. Contractele, tranzacțiile și negocierile sunt reușite și te apropie de succes. Deci, savurează această atmosferă plăcută!

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa