Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. Taurul isi pune prietenii pe primul loc – gândul
Mon, Apr 5th, 2021

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. Taurul isi pune prietenii pe primul loc

Taurul singur se va axa mai mult pe prieteni decat pe dragoste.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna aprilie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viata sentimentala va fi una fericita luna aceasta.

Daca ai pe cineva, totul va decurge cu naturalete si te vei simti fericit/a sa-ti imparti viata cu cea/cel de langa tine. Daca esti singur/a, chiar daca nu vrei sau cauti, dragostea va aparea in viata ta. S-ar putea sa te indragostesti de cineva care are aceleasi interese ca si tine. Vei simti ca ai gasit in sfarsit persoana care te intelege si cu care poti vorbi despre ceea ce conteaza pentru tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Viata ta sentimentala este stabila, dar fara distractie si bucurie.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, totul va fi bine. Dar, daca esti singur/a, nu prezinti niciun interes pentru a intalni pe cineva luna aceasta. Vei fi mai intersat/a de prieteni decat de dragoste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, aceasta perioada va fi una fericita, plina de intelegere. Te incanta sa petreci tot mai mult timp impreuna cu partenerul/a de viata. Daca esti singur/a, este luna ideala pentru a intalni pe cineva si pentru a incepe o relatie. Te vei indragosti si te vei bucura sa ai o viata activa si distractiva alaturi de noua persoana.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

In dragoste iti va merge bine.

Daca ai pe cineva, totul va continua in acelasi ritm, fara modificari sau energii negative. Daca esti singur/a, vei continua singur/a, deoarece luna aceasta dragostea nu este importanta si te vei dedica complet muncii tale.

Leu(22 iulie – 22 august)

Nu o duci rău în dragoste.

Dacă ai pe cineva, tu și partenerul/a veți fi foarte apropiați și pasiunea va renaște. Iubirea va pluti in aer pe tot parcursul lunii aprilie. Dacă ești singur/ă, vei continua tot așa. Vei fi mai concentrat/ă pe prieteni, muncă și familie. Nu este un moment bun pentru a te implica într-o relație.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În dragoste, luna aceasta va fi bună pentru tine.

Te afli într-un moment favorabil în ceea ce privește dragostea. Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul va continua la fel ca luna trecută, calm și urmând rutina de zi cu zi. Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să întâlnești pe cineva special și te-ai putea îndrăgosti, chiar dacă nu o arăți sau recunoști.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Este esențial pentru tine ca partenerul/a de viață să te înțeleagă, să vorbească aceeași limbă cu tine și să aibă același set de valori ca tine.

Nu că nu ai fi vrut asta de la început, doar că erai mai tolerant/ă. Dacă ești singur/ă, vei căuta pe cineva cu care să petreci timp de calitate. Nu te va interesa doar fizicul sau romantismul, ci să vă puteți conecta mental și să aveți aceeași filozofie de viață. Vei găsi dragostea departe, pentru că ești atrasă de tot ce ți-e străin.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

În dragoste, luna aceasta îți va merge bine.

Dacă ai pe cineva, totul decurge în limitele normalității vieții de zi cu zi. Dacă ești singur/ă, ai putea avea o relație sporadică și distractivă. Dacă te gândești la o relație de lungă durată și la o iubire adevărată, nu este cel mai bun moment.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În dragoste, situația este excelentă. Dacă ai pe cineva, vei avea parte de toată fericirea și armonia din lume.

Vă veți simți bine împreună și nu vei avea nevoie de altceva, cu excepția familiei tale. Dacă ești singur/ă, nu este o lună bună pentru aventuri sau flirt. Nu vei găsi pe nimeni care să te atragă, dar nici nu ești în căutarea unei astfel de persoane.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Situația ta amoroasă nu este deloc importantă pentru tine, ești concentrat/ă pe alte lucruri.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă și de lungă durată, totul se încadrează în normalitate. Dacă ești singur/ă, noțiunea de dragoste nu există. Nu o cauți și nici nu va apărea. Te axezi pe casa și familia ta.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Relația cu persoana iubită este minunată.

Vă înțelegeți reciproc și vă respectați mai mult decât oricând. Dacă ești singur/ă, în această lună vei întâlni dragostea și te vei bucura de ea. Vei fi foarte atractiv/ă pentru sexul opus. Ai putea cunoaște acea persoană special în cadrul profesional, la locul de muncă sau prin prisma locului de muncă. Nu sări în brațele ei imediat, acordă-ți timpul necesar pentru a o cunoaște cât mai bine înainte de a te implica prea mult.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Vei fi fericit/ă luna aceasta, fie că ești ești implicat/ă într-o relație sau nu.

Dragostea și înțelegerea dintre tine și partener/ă vă face să fiți un cuplu de invidiat. Dacă ești singur/ă, luna aprilie este ideală pentru a te îndrăgosti. vei fi super atrăgător/oare și sexul opus nu are cum să nu te remarce, așa că va fi coadă la ușa casei tale!

sursa www.eva.ro Foto: Unsplash.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa