Ingredientele care duc (aproape sigur) la o relatie de cuplu fericita – gândul
Fri, Feb 16th, 2018

Ingredientele care duc (aproape sigur) la o relatie de cuplu fericita

Daca esti la inceput alaturi de partenerul tau si simti ca va potriviti si ca lucrurile merg bine, vei dori sa stii care sunt lucrurile care duc la o relatie de cuplu fericita.

De multe ori credem ca micile compatibilitati fac o relatie de cuplu fericita. Stati fata in fata si el spune ca adora mancarea indiana, iar tie ti se face rau daca mananci iute. Stati fara in fata si el iti spune ca are bilete la o trupa rock. Iar tie nu ti-a placut niciodata muzica rock.

Tinzi sa tragi concluzia ca nu sunteti compatibili! Ca nu va potriviti. Ca nu aveti lucruri in comun. Tinzi sa crezi ca nu este perfect pentru tine. Tinzi sa crezi ca nu puteti avea o relatie de cuplu fericita.

Si totusi, ce conteaza ca o relatie de cuplu sa fie implinita? Specialistii de la Elite Daily au stat de vorba cu CEO-ul unui site de relatii care analizeaza multe informatii legate de intalniri romantice si, mai ales, legate de compatibilitatile dintre oameni.

Elite Daily sustine ca exista patru acracteristici care duc la o relatie de cuplu fericita, care demonstreaza ca doi parteneri se potrivesc. Aceste patru caracteristici sunt esentiale cand iubesti, intrucat nu se pot face compromisuri in ceea ce le priveste cand vine vorba de a avea o relatie de cuplu fericita.

  1. Veti avea o relatie de cuplu fericita daca aveti aceleasi modalitati de a rezolva un conflict

Modalitatile de a rezolva un conflict sau o discutie contradictorie sunt bine inradacinate in mintile noastre inca din copilarie. Daca nu exista similitudini, nu va exista o relatie de cuplu fericita intre voi doi.

  1. Introvert sau extrovert? Va potriviti?

O personalitate introvertita nu poate fi cu o personalitate extrovertita decat daca cei doi sunt dispusi sa faca mereu compromisuri in viata.

  1. Puteti fi fericiti amandoi daca aveti trasaturi sociale similare

Cat de mult va place sa iesiti in oras si cat de mult va place sa fiti inconjurati de oameni? Daca va asemanati, este bine! Daca nu, va fi o provocare sa fiti amandoi fericiti.

  1. Mentalitate negativista sau optimisti fara leac?

Daca sunteti amandoi optimisti va potriviti. La fel, daca aveti ambii mentalitai negativiste, exista compatbilitate. Daca tu esti optimista si el negativist sau invers nu exista loc de o relatie de cuplu fericita.

Si asta pentru ca partenerul negativist va fi mereu acela care necesita atentia si eforturile celui pozitivist sa treaca prin viata. Pana si simtul umorului similar conteaza pentru ca relatia voastra sa dureze pe termen lung.

Specialistii Elite Daily sustin ca detaliile superficiale despre care vorbeam la inceputul materialelui nu conteaza prea mult. Sigur, daca aveti acelasi preferinte legate de localuri sau mancare, veti avea experinta unei intalniri grozave. Insa acesta nu este un factor deciziv pentru succesul unei relatii.

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa