Italia va construi 1.500 de pavilioane în formă de primulă pentru vaccinarea împotriva COVID-19 – gândul
Thu, Dec 17th, 2020

Italia va construi 1.500 de pavilioane în formă de primulă pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Autoritățile italiene au decis construirea a aproximativ 1.500 de pavilioane de tip pop-up pentru vaccinarea populației împotriva COVID-19, iar acestea vor avea un aspect unic.

Designul acestor pavilioane a fost realizat de către arhitectul Stefano Boeri, informează alephnews.ro.

Acestea vor fi din lemn și vor fi împodobite cu o grafică ce reprezintă primula, o floare care simbolizează regenerarea și primăvara.

Cele 1.500 de pavilioane vor fi ridicate începând cu luna ianuarie, pe măsură ce autoritățile vor începe campania de imunizare a populației împotriva COVID-19.

Prin intermediul unui comunicat de presă, arhitectul Stefano Boeri a explicat că arhitectura acestor centre de vaccinare a fost concepută cu scopul de a „transmite un simbol al seninătății și regenerării”.

Boeri este unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți din Italia, renumit pentru Il Bosco Verticale (Pădurea verticală), clădire a cărei fațadă este plină de copaci și verdeață.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved