Jocul genelor: 20 de imagini care arată că așchia nu sare departe de trunchi – gândul
Mon, Nov 19th, 2018

Jocul genelor: 20 de imagini care arată că așchia nu sare departe de trunchi

Asemănările dintre părinți și copiii lor sunt uimitoare uneori. Iată câteva imagini care arată că uneori jocul genelor dă rezultate fantastice.

Când un copil se naște, părinții, rudele și prietenii încearcă să-și dea seama cu cine seamănă mai mult. De cele mai multe ori, nu-i ușor de prezis cu cine aduce mai mult un bebeluș, dar pe măsură ce trece timpul, unele trăsături ies la iveală. Cei mai mulți copii împart cam 50% din ADN cu fiecare părinte. Perechile multiple de gene joacă un rol decisiv în determinarea trăsăturilor, cum ar fi culoarea părului, culoarea ochilor, statura și culoarea pielii.

Bright Side prezintă o serie de imagini care demonstrează că așchia nu sare departe de trunchi: asemănările sunt remarcabile.

Unele fotografii au fost făcute de părinți și copii la aceeași vârstă, altele surprind asemănările incredibile dintre aceștia, diferența de ani dintre ei nefiind sesizabilă.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved