Lovitură pentru Donald Trump, după ce instanța a decis că nepoata sa poate să-și promoveze cartea. Secretele familiei, dezvăluite de Mary Trump – gândul
Tue, Jul 14th, 2020

Lovitură pentru Donald Trump, după ce instanța a decis că nepoata sa poate să-și promoveze cartea. Secretele familiei, dezvăluite de Mary Trump

Lovitură pentru Donald Trump, după ce un tribunal new yorkez a ridicat un ordin de restricție temporară împotriva lui Mary Trump, nepoata președintelui american, care a scris o carte explozivă despre familia acestuia. Mary Trump va putea să-și promoveze cartea, intitulată „Prea mult şi niciodată suficient: modul în care familia mea a creat cel mai periculos bărbat din lume”.

Decizia a fost pronunţată de un judecător de la Curtea Supremă a Statului New York, instanţa de judecată a statului, cu o zi înainte de publicarea cărţii controversate „Prea mult şi niciodată suficient: modul în care familia mea a creat cel mai periculos bărbat din lume”, transmite Mediafax.

Cartea anti-Trump, bestseller pe Amazon

Aflată deja pe lista bestseller-urilor pe Amazon, cartea este o campanie împotriva preşedintelui american, iar familia Trump a încercat să o împiedice pe autoarea Mary Trump să o promoveze.

„Instanţa a înţeles că este corect să respingă efortul familiei Trump de a o opri pe Mary Trump să vorbească despre probleme importante de interes public”, a declarat Ted Boutrous, avocatul care o reprezintă pe nepoata preşedintelui.

Moţiunea de blocare a cărţii a fost adusă de Robert Trump, fratele preşedintelui, care a susţinut că prin publicarea cărţii, aceasta a încălcat un acord de confidenţialitate legat de moşia lui Fred Trump.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa