Mască de față cu miere, iaurt și aspirină: 3 componente care-ți vor readuce prospețimea – gândul
Thu, Jul 26th, 2018

Mască de față cu miere, iaurt și aspirină: 3 componente care-ți vor readuce prospețimea

Aspirina este extrem de eficiență în lupta cu problemele pielii.

În mod tradițional, aspirina este folosită ca analgezic și antipiretic, însă folosirea ei în mod exterior își demonstrează eficacitatea mai mare, mai ales pe post de antiinflamator.

Mierea – de la natură un produs antiseptic – în combinație cu iaurtul are un efect uimitor asupra pielii. Aceste 3 elemente nominalizate mai sus sunt esențiale pentru îngrijirea tenului.

Cum se pregătește această mască?

Mierea și aspirina sunt niște produse cu un efect puternic, de aceea este recomandat să îți verifici inițial reacția la acestea punându-le pe o porțiune mică, dar sensibilă, a pielii. Dacă nu apar iritații, atunci poți să folosești această rețetă.

1. Ia 5 pastile de aspirină și adu-le în stare de pulbere.

2. Adaugă la praful de aspirină 4 linguri mari de miere.

3. Adaugă o lingură mare de iaurt și amestecă aceste 3 ingrediente. Pentru o piele foarte uscată iaurtul poate fi înlocuit cu smântână, iar pentru una foarte grasă, iaurtul se înlocuiește cu apă.

Când masca va fi gata și vei fi capabil să notezi că a ieșit într-o cantitate mare, de aceea poți să aplici și pe piept, umeri și mâini.

Înainte de aplicarea măștii trebuie să îți pregătești pielea. Poți să îți expui fața la aburi de apă sau să o clătești cu o apă călduță. Este important să îndepărtezi machiajul de pe față înainte de a folosi masca.

Combinația acidului din aspirină și a mierii împrospătează și curăță tenul. Celulele pielii sunt stimulate și se dezvoltă un strat de epidermă sănătos.

Un lucru interesant este că această mască are un efect de întinerire prin stimularea elasticității pielii.

În cazul existenței unor coșuri în mod abundent, această metodă trebuie însoțită de un curs de tratament recomandat de medic.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved