Nativul din zodiac care va fi mereu inselat! – gândul
Sat, Feb 10th, 2018

Nativul din zodiac care va fi mereu inselat!

Relatiile sunt un subiect des intalnit in revistele pentru femei, dar daca faci o corespondenta intre horoscop si relatii, atunci totul devine si mai interesant.

Infidelitatea este un lucru pe care il intalnim destul de des in viata de zi cu zi, pe care unii il accepta, altii nu. De cele mai multe ori acest subiect reuseste sa ne ia prin surprindere.

Fiecare dintre noi decide daca accepta acest lucru sau nu, cum procedeaza ca sa treaca mai usor peste el. Nativul balanta nu este tocmai implinit atunci cand vine vorba despre viata privata.

Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie ca vorbim despre cei din jurul lui, acest nativ va avea parte de infidelitate atunci cand se asteapta mai putin. Experientele de acest fel il vor ajutaq insa sa vada ce se intampla cu adevarat in jurul sau, dar si cum trebuie sa procedeze de acum inainte.

sursa www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa