Nu este greu să găsești femei. Este greu să găsești soții! – gândul
Tue, Oct 23rd, 2018

Nu este greu să găsești femei. Este greu să găsești soții!

Femei sunt multe și diferite. Frumoase, cu simțul umorului sau mai triste, calde sau cu aere, nebunatice sau mai liniștite, fiecare a reușit să cucerească inima unui bărbat în felul ei. El cu unele se va culca, pe altele le va iubi, unora le va spune secrete iar altora le va lăsa moșteniri. Însă dincolo de emoții un bărbat caută să construiască ceva mult mai frumos alături o femeie, pentru mai mult de-o zi sau o noapte nebună. El vrea să găsească femeia potrivită, alături de care să fie o viață și împreună să construiască o familie. Femeia care să-i fie soție bună. E simplu.

Astăzi nu este greu să găsești femei. Ele sunt, pe orice gust și de orice calitate. Femei mai simple sau mai complicate, trecute prin viață sau abia la început, găsești de care vrei. Le respecți, le iubești sau le ai alături. Descoperi în fața lor un trecut de bărbat sau le transformi într-un secret. Le aduci în pragul nebuniei sau le faci să fie o nebunie în viața ta. Femei mai dulci și mai amare. Femei care îți vor fi alături, unele seara, altele dimineața. Femei frumoase, unele atât de triste, altele atât de rebele. Pentru toate vei trăi diferit. Ca să le ai, va trebui să le cauți, să le alegi, să le cunoști mai bine. Dar vei avea de unde cunoaște și ce alege. În schimb, atunci când vei dori mai mult de atât, când vei căuta o femeie pentru toată viața, vei înțelege că e mai greu.

Unele femei nu știu cum să fie soții bune. Să stea alături de un bărbat și să nu-l perceapă doar ca amant sau iubit sau bun prieten. Nu pot cicăli mai puțin decât o fac de obicei. Nu pot minți mai puțin decât o fac de obicei. Nu pot susține mai mult decât o fac de obicei. Zic de femeile care s-au obișnuit cu viața de puștoaice trecute de ceva vreme de 25. Zic de femeile pentru care e greu să perceapă echilibrul o normalitate. Ca și dorința să fie alături. Să vadă un bărbat dezbrăcat, îmbrăcat, răcit, posomorât sau copil în fiecare zi. Să fie o femei credincioasă. Iubitoare. Recunoscătoare. Care după prima ceartă nu va fugi. Care după prima neînțelegere nu va ignora. Care va avea un soț bun pe care îl va iubi sincer, fără a cere ceva în schimb. Greu? Nu, dacă femeia știe ce vrea. Greu e să o găsești. Frumoasă, iubitoare, credincioasă, soție și pe lângă toate astea, a ta.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa