Nu există femei care vor să fie singure. Există doar femei cărora nu le este indiferent cu cine să împartă viața – gândul
Thu, Nov 1st, 2018

Nu există femei care vor să fie singure. Există doar femei cărora nu le este indiferent cu cine să împartă viața

Nu există femei care vor să fie singure. Starea de singurătate e temporară și după un moment în care ți-ai băut liniștită cafeaua în colțul de lume doar de tine știut, tot vei dori să îmbrățișezi pe cineva. Vei visa la voi doi, îți vei face planuri, vei spera și pur și simplu vei dori alături un om de încredere. Un om care să-ți aducă într-o zi liniștea și lângă care să-ți trăiești nebunia. Omul tău, care să-ți spună în cele mai singuratice momente „sunt alături”.

Sunt femei care nu aleargă după primul întâlnit și care nu cedează primei tentații de a fugi cu el în lumea întreagă. Ele nu vor fi singure, pur și simplu vor fi mai atente. Vor avea deja suficiente lecții de viață cu final nefericit și suficienți bărbați nepotriviți. Vor aștepta o iubire sinceră. Vor visa mai mult. Vor crede mai puternic în relații bazate pe devotament. Într-o zi, își vor întâlni sufletul pereche și vor fi fericite. Pentru ele va conta cine e alături și cu cine împart viața.

Singurătatea nu e o stare, e absența cuiva lângă care îți permiți să nu te simți singură. Iar așa fel de oameni nu sunt mulți. Poate unul la o stradă, poate unul la un milion. Ca să știi asta, nu e neapărat să te vezi cu jumătate de cartier și nici să te duci în extreme, izolându-te de toată lumea. E firesc să-ți trăiești viața, libertatea ta, fericirea ta, până nu vei simți că anume cu acel cineva vrei să împarți totul. Atunci vei spune că toată așteptarea ta a meritat. Că ești corectă și poți iubi cu adevărat. Că ai încredere. Că el este omul care ți-a adus liniștea și lângă care îți poți trăi nebunia.

sursa devorbacutine.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved