O cunoscută actriță din România s-a căsătorit virgină: ”Am făcut dragoste pe bloc” – gândul
Mon, Jul 13th, 2020

O cunoscută actriță din România s-a căsătorit virgină: ”Am făcut dragoste pe bloc”

Tania Popa a făcut recent dezvăluiri uluitoare despre viața sa. Se poate spune că este un exemplu demn de urmat pentru majoritatea domnișoarelor de la noi pentru că actrița s-a măritat virgină!

În cadrul unei emisiuni TV, Tania Popa a fost cât se poate de sinceră și le-a povestit fanilor săi totul despre povestea de iubire dintre ea și soțul său.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și s-au căsătorit, actrița la acel moment având doar 18 ani și cel mai important… era virgină. Pe lângă aceste dezvăluiri actrița a mai povestit că a rămas așa… mai bine de o săptămână.

Totodată momentul magic s-a petrecut nu în dormitor așa cum probabil v-ați fi așteptat ci pe acoperișul blocului.

”După o săptămâna m-am casatorit. La 18 ani cand m am casatorit eram virgina și așa am rămas o saptămână după nuntă. Am făcut dragoste pe un bloc, pe acoperiș și mi-aș dori să o fac și în avion”, a declarat ea.

Totodată, Tania Popa povestește faptul că nu a avut parte de o cerere în căsătorie, s-au văzut s-au plăcut și s-au luat.

”Ne-am dat un loc de întalnire la primărie. Mi-a zis să ne vedem luni dimineata acolo sa ne căsătorim si aia a fost. A fost dragoste la prima vedere. Este mai mic decat mine cu 11 ani. Niciodata nu am fost ceruta in casatorie”, a adăugat ea.

Tania Popa, probleme în pandemie

Actrița nu a mai putut urca pe scenă, la teatru din cauza regulilor impuse de autorități. Din acest motiv, Tania Popa și-a amânat mai multe spectacole.

“Ieri după ce mi s-a amânat primul eveniment dintr-un șir care nu știu cât va dura am hotarât să bricolez ceva, un dressing (zâmbeste – n.r.)

În timp ce mai strângeam un șurub, mai dădeam un semn, am început să analizez cum gândește conducerea acestei minunate țări. Dacă elevii, spectatorii sălilor de teatru și încă câteva categorii sunt „protejate” de hotărârea 6, cum rămâne cu studenții, mall-iștii, spectatorii sălilor de cinema, bătrânii din biserici…și mulți alții? Am terminat și dressing-ul și tot nu am găsit vreo logică.

Hai că mă duc să văd ce fac astăzi (zâmbeste – n.r.).

Vă pup cu drag, prin mască!”, este mesajul postat de Tania Popa.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa