O femeie politician s-a dezbrăcat în timpul unei ședințe guvernamentale pe Zoom, după ce a crezut că a închis webcam-ul – gândul
Wed, Jun 3rd, 2020

O femeie politician s-a dezbrăcat în timpul unei ședințe guvernamentale pe Zoom, după ce a crezut că a închis webcam-ul

O femeie senator din Mexic a rămas în sânii goi în timpul unei ședințe guvernamentale pe Zoom, după ce a crezut că a închis webcam-ul, dar aparatul rămăsese pornit.

Martha Lucia Micher, o senatoare în vârstă de 66 de ani, a început să se schimbe în timpul unei ședințe din 29 mai, avută pe Zoom cu reprezentanții partidului NRM (National Regeneration Movement), cei de la Banca Mexicului și jurnaliștii, scrie The Sun.

Imaginile din timpul conferinței online au fost făcute publice de unul dintre participanți. Micher și-a cerut scuze pentru incident, după ce a fost victima internauților, a trolilor și „perverșilor”.

Senatoarea i-a criticat însă dur pe hărțuitorii online și a spus că este mândră de corpul ei. „Numele meu este Malu Micher și nu mi-e rușine că am oferit din intimitatea mea, în mod accidental, deoarece tocmai această imagine de obiect a femeii ne-a adus unde suntem astăzi și încerc să lupt împotriva ei.

Malu Micher: „Am hrănit la sân patru copii, care acum sunt mari și responsabili”

Am 66 de ani și am hrănit la sâni patru copii, trei dintre ei sunt azi bărbați responsabili și buni profesioniști și sunt mândră că acest corp a reușit să-i facă mari.

Am luptat 40 de ani pentru aripa stângă și am ocupat multe funcții publice, apăr drepturile omului, nu mi-e rușine cu corpul meu, îmi iubesc corpul și mă îngrijesc”, a spus femeia.

Mulți dintre colegii ei au făcut front comun pentru a o apăra. Senatorul Ricardo Monreal Avila a scris: „În contextul atacurilor împotriva acestei doamne, în urma unui accident din timpul unei întâlniri virtuale, ne susținem colega. Moralul și integritatea vor fi mereu mai puternice decât infamia și atacurile”.

Cei care au distribuit fotografiile cu senatoarea în sânii goi vor fi pedepsiți

Un alt senator, Maria Elena Morena, a scris: „Gunoiul pute pe rețelele sociale și în senat. Diferențele politice trebuie să aibă limite”.

„O să îi anchetez și o să-i sancționez pe cei care au făcut fotografiile și le-au dat mai departe. Violența la care suntem supuse nu poate rămâne nepedepsită!”, a declarat o altă membră a partidului, Martha Tagle.

Potrivit presei locale, parlamentul a anunțat că îi va da în judecată pe cei care au publicat fotografiile de la incidentul nefericit. Micher nu este singura prinsă în „offsaid” pe Zoom. O ședință Zoom recentă, care l-a inclus pe președintele brazilian Jair Bolsonaro, a găzduit și un bărbat în costumul lui Adam.

Într-un alt caz controversat, un prezentator de știri din Spania a fost prins în timp ce-și „înșela” iubita, când o femeie goală a trecut prin camera lui, în timpul unui video call live la tv.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved
aaaaa